Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak dlouho trvá nabíjení autobaterie v servisu? Je to záležitost pár minut a nebo je potřeba auto v servisu nechat? Jezdím teprve rok, tak jsem se s tím nesetkala a před zimou bych jí chtěla mít v pořádku.Sice to zelené oko tam je, ale nechci riskovat, že bych nenastartovala pak. Auto potřebuji každý den. A kolik to tak stojí? + -? Děkuji za odpovědi.
doplněno 02.11.13 05:03:Auto jsem kupovala v bazaru, je rok 2008, tak předpokládejme to, že by to byla origoš baterie. Takže 5let, je to na baterii moc? Jezdím kažodenně krátké trasy - škola, školka, nákupy. Vloni jsem nastartovala vždy v pohodě.
doplněno 02.11.13 05:05:Teda kromě víkendů !
Dokuď nezačnou problémy se starty, tak jen jezdi.
Je zbytečné dopředu si nechávat nabíjet baterii, když nemáš žádné problémy se starty. Energie ,která se tím do baterie dostane, se stejně během týdnů či dokonce dnů vrátí na +- původní hodnoty.
Změření baterie zátěžovým testem v autoservisu také nemá moc smysl, když nemáš problém. Tím se jen potvrdí, že baterie může dodat dostatečné množství energie pro start a provoz vozidla. Stejně pokuď se baterii bude chtít, tak ti servis jeden den řekne, že je absolutně v pořádku a druhý den nenastartuješ.Na skutečný stav jednotlivých článků totiž už není vidět.
Odpovím Vám obecně. Ideální je nabíjet akumulátor desetinou své kapacity. Z toho plyne, že nabíjení bude trvat +- deset hodin. Je ale potřeba zohlednit jak je akumulátor vybitý. Každopádně to jistě nebude pár minut, ale spíš minimálně pár hodin. Ale pokud není akumulátor starý a s automobilem se dostatečně jezdí, tak jej třeba ani nebude potřeba dobíjet.
Je to opravdu tak, jak píše kolega, správně se nabíjí 1/10 kapacity, tedy nabíjení trvá okolo 12h, samozřejmě, lze nabíjet i podstatně rychleji, ale to není příznivé pro akumulátor.
5 let u baterie v autě, které popojíždí krátké trasy je takřka heroický výkon. Je pravda, že já měl v minulém služebáku baterii starou 9 let, ale to auto jezdilo 200-500 km denně, takže baterie se v pohodě dobíjela.
Ahoj. Drahá jezdící kolegyně. Já bych naopak doporučoval občasné dobití baterie v autě. Na krátkých trasách se starty baterka vybíjí víc, než se jízdou dobije. Pokud nemáš na autě doplňkový denní svícení ledkama, co mají nižší náročnost na potřebu proudu, je to dobíjení ještě vhodnější. Vlastní nabíječka kolem 500Kč doma je dost dobré a levné řešení a skoro na furt. U té, když dojde k úplnému nabití, se dodávka nabíjecího proudu zastaví na nule. Není potřeba to moc hlídat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.