Nejste přihlášen/a.
sauto.cz/... nebo sauto.cz/... nechci to vážně kupovat nebo alespon ne hend ale chtela by jsem vedet jaký z techto dvou aut by ste videli radeji v garáži Já osobně za sebe jaguara kvuli dieslu, ale cadilac se me líbí více.. co vy na to?
a co je tak užasného na motoru v cadillacu když to určite žere všechno možný aby se to uživilo
Na motoru Cadillacu neni uzasneho vubec nic.
Vam bych doporucil nadale jezdit s Vasi Octavii II 1.9 tdi FL 2010 co jezdi jak drak a dale snit o uzasnem Jaguaru v nafte...
Proboha, Jaguára si přece člověk nekoupí proto, aby ušetřil za palivo. Ale protože je to JAGUÁR!
Navíc srovnávat spotřebu dvoulitru v benzínu a třílitru nafty prostě nemá smysl.
Ale já ten diesel bych si vzala halvne kvuli 700 Nm což je pekný vražení do sedaček, ale budiž už sem nenapišu k teto moji otázce nic je to bezvýznamné diskutovní když se človek ani nedozví mimochodem jen ze zvedavosti jaký by kdo bral s tedle dvou... no nic ale klidne si myslete že na nej mam to ž je váš problem já nic takového neřekla
Tak nepiš že se ti na Jagu líbí nafta ale že ti jde o silný motor. Pak bude mít ta otázka hned jiný význam. Navíc je to ve srovnání s tou amerikou prostě rozdíl třídy, nemá cenu to takhle srovnávat. Jinak ale na dlouhé cesty jasně Jaguár (právě s ohledem na jeho kategorii), do města ale ani jedno.
Jaguar patri TATA, nikoliv Fordu. To byvalo a slavne to neskoncilo.
A mimochodem Jaguar dnes slape jako malokdy drive. Indove to udelali chytre. Sami tomu prd rozumi, ale maji penize a uvedomuji si to. Tak poskytli finance, ale od konstrukce si drzi odstup.
A na vysledkach (jak financnich, tak konstrukcnich) za posledni roky je videt, ze se to vyplaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.