Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napsat kupni smlouvu?

Od: fiatbrava odpovědí: 3 změna:

Potrebuju proadt jak napsat kupni smlouvu s klickama,tak aby mi nemohl za tyden kupujici auto vratit. Protoze diesel je casovana bomba a kdykoliv muze odejit turbo,vstriky nebo cerpadlo a ja nehodlam budoucimu majiteli platit za desitky tisic pri cene vozu 50 tis.

auto jepo rozvodech,fioltrech,kapalinach plnne pojizdne. chtel sme koupit druhe auto v bazaru a bazarista mi nabidl,.ze to moje bude inzerovat nasel mi kupce,ale samozrejme jako sprestredkovatel s tim nebude chtit mit nic spolecny. kdezto dkyz to mrdnu do AAA,tak tam veskerou odpovednost prebiraji a to bych chtel i ja zbavit se toho auta a resit jine.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

AAA,tak tam veskerou odpovednost prebiraji

To je nejvetsi omyl a reklamni zvast acek. Ve skutecnosti, kdyz jim chces dat auto, podepises ve smlouve, ze jeste 1 cely rok jde jakakoliv reklamace za Tebou a to je zaroven i ta jednorocni zarucni doba, kterou davaji pri prodeji ojetin novym majitelum.

-

Nicmene nechapu, kdyz chces dat auto do acek, proc resis smlouvu? Tu Te daji standardni a nezmeni na ni ani chlup.

fiatbrava
hodnocení

ahaa tak ja nevim me rekl v jendom bazaru,ze si to auto musi proadne projit,protoze vse bere na sebe a on pak musi resit reklamace,ale ted me padnul jeden zajemce a asi to zatim necham byt,protoze auto sem koupil za 80 tis udelal docela maly servis pravda pouze cirka 6 tis komplet a jezdim vic jak pul roku a ted bych to musel pustit za 40 tis a nove auto doplatit okolo 60 tis a znova servis. docela velky prodelek za rok zejo. sice mi odchazi pomalu spojka a neco je v prevodovce nebo na poloose,ale da se jezdit zatim

buss
hodnocení

0x

Na intu je dost vzorů, každý bazar má nějakou KS, někteří patlají dohromady OZ a obchodní zákoník, je třeba napsat, dle čeho se prodává. Kdyby měla být KS neprůstřelná, no nevím, pak by bylo potřeba popsat každou věc, agregát a nutit kupce, aby všechno prolezl, ověřil a zapsat. Najít bazar, který to odkoupí, nebo bude ručit sám. Ale do věcí dovnitř není vidět a pak se hádat. Ale jistě víte, v jakém stavu auto je, takže dát odpovídající cenu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]