Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem s brzdy po servisu

Od: daweee odpovědí: 9 změna:

na zacatku minuleho tydne jsem byl v servise na vymene prednich brzd (kotouce a desticky) ... dnes jsem jel z prace a kdyz jsem chtel seslapnout brzdu, tak sla az na podlahu a az pak zacla brzdit. Po druhem seslapnuti uz brzdila vyse. Kdyz jsem nasledne zabrzdil a drzel nohu ne brzdovem pedalu, tak se zacla "vyfukovat" a noha sla az na podlahu. Takto jsem jel asi 5 minut a po zastaveni se mi rozsvitila kontrolka brzd.

Cim to muze byt (pripadne co to tak stoji) a muze to souviset s tou vymenou?

mam volvo V70 r.99

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nekde je unik kapaliny. Nejdriv se musi zjistit kde
daweee
hodnocení

Dolil jsem brzdovou kapalinu a kontrolka zhasla, ale problem byl stejny. Zjistl jsem, ze to tece u praveho zadniho kola... tak snad to muze byt jen nejaka hadicka?

Nejspíš odvzdušňovali a například nedotáhli, nebo poškodili na zadních brzdách odvzdušňovací ventilek. Pokud ho nedotáhnete sám, tak ať si pro to přijedou.

abc*
hodnocení

0x

že by neodvzdušnili?

jm*
hodnocení

0x

Také se přikláním k variantě, bud špatně odvzdušněné, nebo vůbec.

Když to teče, tak to teče. S odvzdušněním to může mít jen to, že po odvzdušnění nedotáhli odvzdušňovací šroub.

0000567
hodnocení

0x

Pokud utíká kapalina,auto odstavit a v zájmu zachování života vašeho a klidně i dalších lidí nejezdt...z menšího úniku totiž může snadno vzniknout únik velký(praskne hadička nebo trubka) a pak už nezabrzdíte,pedál se vám propadne na podlahu a nebudete mít šanci s tím cokoliv udělat,ručka to těžko v krizovce ubrzdí...a co nejdříve dát auto na opravu a vadnou část vyměnit,jsou to brzdy,systém který vás drží na silnici při životě...

Co to stojí?...pokud je prasklá trubka nebo hadice,tak s prací tak do dvou tisíc,nemám přesnou představu co stojí díly na volvo

radil*
hodnocení

0x

Ty rádobykecy radši ani nečti. Pánové (jen ti, co to tvrdí), můžete mi prozradit u kterého auta by bylo nutné při výměně kotoučů a destiček na přední nápravě cokoli odvzdušňovat? Žádné takové neznám.

dawee - dělali ti předek, teče ti zadek. Evidentně to spolu nesouvisí, i když se to stalo ve stejné době. Bude prasklá hadička nebo trubka, otázka pár stovek v servisu. Rozhodně to nebude nic na reklamaci, takže si připlatíš, ale zase to budeš mít na několik let v pořádku.

daweee
hodnocení

je to tak, bohuzel uz se s tim neda ani jet, auto uz skoro vubec nebrzdi, tak to musim nechat odtahnout. Pripadne nezna nekdo nejaky dobry servis na zizkove

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]