Nejste přihlášen/a.
Ahoj, v autě mi nedobíjí alternátor. Nechci do toho vrážet moc peněz a tak jsem hledal na internetu. Někdo nabízí na bazoši ND z Daewoo Matiz, rv 98 objem 0,8i. Myslíte, že by pasoval do Daewoo Racer, rv. 95 objem 1,5? Nejsem odborník, jediný co vím tak můj altík má uzký klíňák cca 1 cm a má z rubu výstupky.
Děkuji Kuba
Je potřeba zjistit, jaký má váš alternátor výkon a jaký má výkon ten z Matizu. Teprve pak je třeba řešit zaměnitelnost z hlediska rozměrů. Já bych šel raději do repasu, třeba i výměnou, a získal tak nějakou záruku.
je to vicemen tentyz motor... autokelly.cz/...
proste vyndej omer roztece,nafot uhly a trada na vrakaci(koupit jen a pouze se zarukou prodejce na montáž a odzkouseni) res Kadetty(E) prvni eFka Astry...to vo si nevyrábí automobilka sama(právě třeba altík) je co mozná nejvíc používané(šetří se tím,a šetřily, náklady...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.