Dobrý den. Napadlo mě,že bych si koupil dodávku a o víkendech si přivydělával stěhováním. Uvažuju o fordu transit 2.5 D. Slyšel jsem na ně jen samou chválu a dokonce vydrží přes milión kilometrů. Chtěl bych se zeptat,jestli je tomu opravdu tak a zda je to opravdu takový pracant,jak se říká. Chtěl bych prostě koupit nějakého transit,co má na tachometru třeba 500tisíc a nebudu muset investovat do oprav. Otázkou,jestli to není nesplnitelný sen? Vyplatí se mi to vůbec risknout? Samozřejmě bych si na koupi mechanika. Nevíte někdo třeba i nejčastější závady kromě koroze? Díky moc,pomůžete mi,pokud odpovíte! Děkuju
To že dodávka vydrží milion kiláků ale rozhodně neznamená, že koupíš něco co má najeto půl mega a "nebudu muset investovat do oprav"! To auto to sice opravdu vydrží, ale právě jen pokud se o něj budeš starat a servisovat ho!
presne tak , jako u kazdeho auta , kdyz se staras o auto /klidne osobni/ tak tez vydrzi , s takovou fabkou 1,9tdi nebo sdi nebo octou tez najedes klidne mega km , jen se musis starat o to a opravovat vyslouzile dily
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.