Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jde předělat typ zámku v pátých dveří ze starého bez kliky (strčil se klíč a otočil se) na nový autotypautodily.cz/...
Ano jde bez problému výměnou vložky. Akorát zezadu má tento typ zámku trošku větší plech zoby podložku, aby se zámek v karoserii nekroutil. Není to tak hrozné, když se víko kufru zvedá za panel SPZ a ne za zámek (to madýlko) či za klíč (staré typy).
Odskok kufru funguje jen s novým typem zámku (na ten se ptáš).
Kování zámku zůstává stejné (ta část co to drží). Tedy vymění se jen ta klíčová vložka a doporučuji FAB a klidně z vrakáče.
doplněno 28.10.13 17:27:Tento plech tam musí být
Díky moc, ptal jsem se i když vím že to zvedání není hrozné - jenom kdybych si zabouchnul klíče v kufru.
Tak si sklopíš zadní sedačky a vlezeš tam
. Já mám ten starý typ zámku a zdá se mi spolehlivější. Už k vůli zlodějům, protože za tu packu se dá zámek snadno vylomit třeba sikovkama.
Udělal bych si spíš náhradní klíče. Udělají ti ho z tvaru Felda klíče se zoubky (starý Felda typ)
doplněno 28.10.13 19:26:Proto bych si udělal ty náhradní klíče...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.