Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najet na E 50 mimo Prahu

Od: route odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, prosím o pomoc, kde najet na dálnici E 50 smer Německo z Praha - východ, abych nemusel přes Prahu, ani přes Pražský okruh... Klidně bych najel někde níže u Příbrami, nebo někde abych se oklikou vyhnul zahuštěné Praze. Prosím o pomoc...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dáváš málo informací.

Neznám důvod, proč bys měl jet přes Prahu, když je ucpaná, ale proč odmítáš jet po pražském okruhu?

Vždyť ho postavili právě proto, aby ulevil provozu v Praze.

Pokud máš dálniční známku, tak jde pouze o výběr vhodné doby, na průjezd okolo Prahy po okruhu.

Já jsem jednou taky chtěl jet z Brna do Prahy a vyhnout se dálnici. Najel jsem asi 60km a pak jsem si rád koupil dálniční známku, protože mimo dálnici bych jel do Prahy možná pět hodin.

hanher*
hodnocení

0x

Z jižní spojky stačí sjet pod Baranďákem směr Zlíchovský tunel a pak přes pár světel až na dálnici.

Jezdím tam pořád a žádné kolony jsem nikdy nezaregistroval.

route
hodnocení

Dálniční zn. mám, jen jsem se chtěl vyhnout Praze. Ok. Když pojedu z Brandýsa nad Labem, kudy bude nejsnažší najet na pražský okruh prosím?

octavia*

Pokud jedeš z Brandýsa nad Labem tak to vem na Mratín - Měšice - Libeznice -Pakoměřice a najed na D8 u Sedlece a furt to mydli do SRN ;) pak jen u lovosic te to svede na starou ale ta je krásná ta silnice a pak v usti je hned vracečka a napíchneš se dál na D8 která už te veme rovnou do SRN a tm už pak podle toho co tam dal chceš delt v SRN ;)

hanher*

Tady se debatuje o D5, ne o D8.

hodnocení

0x

Rozhodne ne pres Jizni spojku, ta je zasekana furt, navic ted, kdyz je napul rozkopana. Obvzlaste kolem Sterbohol je to smerem na jih chutovka a vetsinou se to zacina stosovat uz od Cernaku.

Ja bych jel z Brandysa na Uvaly - Ricany a na okruh. Na km je to sice dlouhe, ale frci to tam pekne - podobnou (kratsi) trasu ostatne jezdim. Rozhodne lepsi, nez se kodrcat pres Barandak.

route
hodnocení

0x

Děkuji Axus. To jsem přesně potřeboval - Uvaly, Říčany a na E 50. Pomohl jste mi. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]