Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o pomoc, kde najet na dálnici E 50 smer Německo z Praha - východ, abych nemusel přes Prahu, ani přes Pražský okruh... Klidně bych najel někde níže u Příbrami, nebo někde abych se oklikou vyhnul zahuštěné Praze. Prosím o pomoc...
Dáváš málo informací.
Neznám důvod, proč bys měl jet přes Prahu, když je ucpaná, ale proč odmítáš jet po pražském okruhu?
Vždyť ho postavili právě proto, aby ulevil provozu v Praze.
Pokud máš dálniční známku, tak jde pouze o výběr vhodné doby, na průjezd okolo Prahy po okruhu.
Já jsem jednou taky chtěl jet z Brna do Prahy a vyhnout se dálnici. Najel jsem asi 60km a pak jsem si rád koupil dálniční známku, protože mimo dálnici bych jel do Prahy možná pět hodin.
Dálniční zn. mám, jen jsem se chtěl vyhnout Praze. Ok. Když pojedu z Brandýsa nad Labem, kudy bude nejsnažší najet na pražský okruh prosím?
Pokud jedeš z Brandýsa nad Labem tak to vem na Mratín - Měšice - Libeznice -Pakoměřice a najed na D8 u Sedlece a furt to mydli do SRN pak jen u lovosic te to svede na starou ale ta je krásná ta silnice a pak v usti je hned vracečka a napíchneš se dál na D8 která už te veme rovnou do SRN a tm už pak podle toho co tam dal chceš delt v SRN
Rozhodne ne pres Jizni spojku, ta je zasekana furt, navic ted, kdyz je napul rozkopana. Obvzlaste kolem Sterbohol je to smerem na jih chutovka a vetsinou se to zacina stosovat uz od Cernaku.
Ja bych jel z Brandysa na Uvaly - Ricany a na okruh. Na km je to sice dlouhe, ale frci to tam pekne - podobnou (kratsi) trasu ostatne jezdim. Rozhodne lepsi, nez se kodrcat pres Barandak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.