Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto z těchto dvou si vybrat?

Od: martinka* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,potřebovala bych poradit.Plánuji koupi auta v ceně od 60 - 80 tis.Velmi přemýšlím o Peugeot 206,ale nesetkala jsem se s kladnou reakcí.Byla mi doporučena Škoda Fabia,co se týká levných a dostupných dílů pro případ opravy v servisu.Poradíte mi prosím?Děkuji.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

3x
Nedejte na řeči...konkrétně třeba peug.206 se vyrobilo a prodlao( to je podstatne) čtyřikrát víc než Fabii (pres čtyři miliony kousku) proč když je teda tak špatná jak běží hospodské řeči v Čechách...? Ale to je věc názoru...fakticky jceny dílu jsou srovnatelné...a to naprosto( není problém porovnat třeba přední světlo.kapotu atd...vždy a vše sezenete srovnatelné) no a stejně to je i se servisem...servisu je totiž úplně jedno zda třeba mění rozvody na tom či onom auta...ta prace je zrovna taková...jde spis o to co se vám podaří za konkrétní kousek sehnat...držím palce

hodnocení

0x
Nez fabii tak bych radeji sel do octy. 206 je celkem prcek a ty starsi hnijou
k2

Jako ze tazatelka vybira mezi malymi vozy, tak ji doporucite nizsi stredni s argumentem, ze 206 je celkem prcek? Co je na octavii tak uzasneho? A proc ne rovnou Superba?

martinka*
hodnocení

Ano,hledám mezi menšími auty,aby se mi také líbilo.Fabia se mi moc nelíbí,ale peněz není nazbyt,abych při opravě auta nechala v servisu majlant.Pokud jsou ceny srovnatelné,určitě bych si vybrala Peugeot.Děkuji za všechny odpovědi.

erikch*

pokud pujdete do "dvestesestule" neberte motor 1.1,resp.pokud už tak ne s klimatizací(neutáhne jí) bud volte nesrtelnou klasiku benzín 1.4 nebo naftu 1.9 D i HDička...

Frantíci umí daleko líp využít vnitřní prostor než škoda. Na svezení bude pohodlí asi tak na stejné úrovni. Problémy u starších pežotů bývají s přesností řazení tam je zas lepší ta škoda. Takže to je více méně plichta ale za pozinkové plechy a antikorozní nástřiky podvozků dostává body navíc zas francouz. A navíc .. neznám škodovku, když pominu kombíky,kde bych se na zadním sedadle nemlátil do hlavy. ( A to mě fakt překvapilo i v Superbu )

sorry ale nikde není napsáno že chce přímo malé auto, tak se uklidni, určitě mi přijde stokrat lepší octava než fabie... spíš je otazkou co je ve fabii lepšího :D... díly srovnatelné.. pokud chce něco menšího tak klidně kratkou fabii, 206, 106, polo, lupo, golf... výběr celkem je

To je zajímavé-fábii s korozí jsem viděl hejno ale piškota ,resp.206 ještě ne!

jo? tak to já asi viděl vyjímku :)

yjo69

Jedna ohnilá 206 mi tu stojí před barákem. Zítra ti sem hodím foto, ať si rozšíříš obzory. *frajer*

jezevecautovy
hodnocení

0x

Z těchhle dvou rozhodně Pažout. Ale na tvym místě bych si koupil Smart...

larek852*
hodnocení

0x

Radši bych bral peugeota než fabii je v něm určitě víc místa

honzs*
hodnocení

0x

Zdravím,
pokud se trochu chce, levné a dostupné ND seženete i na P206. Navíc to není škodovka, takže je levnější, nebudí závist sousedů a zloději o ni budou mít menší zájem. Doporučuju porozhlédnout se v cizině.

daniell*

Škodovka budí závist, kde prosím vás? To chci vidět, prosímte Pepo jdi do p*či s tím Bavorákem/mercedesem/volvem/audi on má v*le aspoň pořádnou škodovku. (Ironie) To jsem ještě neslyšel...

daniell*
hodnocení

0x

Berte Peugeot proti škodovce zlaté auto ... Fabie má sice levnější díly ale budete je potřebovat častěji. Škodovku jako pracovní auto jsem musel odepsat po roce užívání, Peugeot Partner starý sloužil 5 let bez jakého koliv problému (věřím že by nadále sloužil), a obrátil jsem se opět na Peugeot a koupil novou generaci Partnera a ten slouží už 2 roky ... bez jakéhokoliv problému.

vendasm
hodnocení

0x

Dám ti radu kup sipežota ta fábia v tom jehodne elektriky a je hodne nachylná na porucy ja ju mám 6 měsíců a tejch peněz co jsemdo toho vrazil lituju toho že jsem nezustal na Felicii am se akorát trochu plechařiny rezla jinak absolutně žádný opravy.A pežot toho sem ani nepotkal zrezlího

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]