Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebovala bych poradit.Plánuji koupi auta v ceně od 60 - 80 tis.Velmi přemýšlím o Peugeot 206,ale nesetkala jsem se s kladnou reakcí.Byla mi doporučena Škoda Fabia,co se týká levných a dostupných dílů pro případ opravy v servisu.Poradíte mi prosím?Děkuji.
Jako ze tazatelka vybira mezi malymi vozy, tak ji doporucite nizsi stredni s argumentem, ze 206 je celkem prcek? Co je na octavii tak uzasneho? A proc ne rovnou Superba?
Ano,hledám mezi menšími auty,aby se mi také líbilo.Fabia se mi moc nelíbí,ale peněz není nazbyt,abych při opravě auta nechala v servisu majlant.Pokud jsou ceny srovnatelné,určitě bych si vybrala Peugeot.Děkuji za všechny odpovědi.
pokud pujdete do "dvestesestule" neberte motor 1.1,resp.pokud už tak ne s klimatizací(neutáhne jí) bud volte nesrtelnou klasiku benzín 1.4 nebo naftu 1.9 D i HDička...
Zdravím,
pokud se trochu chce, levné a dostupné ND seženete i na P206. Navíc to není škodovka, takže je levnější, nebudí závist sousedů a zloději o ni budou mít menší zájem. Doporučuju porozhlédnout se v cizině.
Berte Peugeot proti škodovce zlaté auto ... Fabie má sice levnější díly ale budete je potřebovat častěji. Škodovku jako pracovní auto jsem musel odepsat po roce užívání, Peugeot Partner starý sloužil 5 let bez jakého koliv problému (věřím že by nadále sloužil), a obrátil jsem se opět na Peugeot a koupil novou generaci Partnera a ten slouží už 2 roky ... bez jakéhokoliv problému.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.