Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám problém na oktávce. Asi po 15 km se mi začne svítit ESP a a začne svítít i kontrolka (auto ve smyku) :D ,když vypnu a zapnu motor kontrolka zhasne a zase se rozsviti cc po 15 km. byl jsem s tím u mechanika napíchl to na počítač a ukázalo mu to závadu čerpadlau haldexu. byl jsem u druhého mechanika ale tomu to tu závadu neukázalo ale ukázalo mu nějakou závadu u ESP. Dalším problémem je ... vjel jsem s oktavkou 4x4 na pole abych zkusil čtyřkolku ,když ta kontrolka nesvítí všechno jde na sto procent...jakmile se kontrolka rozsvití čtyřkolka přestane fungovat a napoli nemám šanci :D prosím nevíte co by to mohlo být? dík
Ono by to chtělo, aby jsi provedl diagnostiku živých dat. To znamená nediagnostikovat v dílně, ale diagnostikovat za jízdy a to hlavně po těch 15 km, kdy se rozsvítí kontrolka. Klidně to může být banalita s vadným snímačem ABS.
A to ti mechanici prostě oznámili chybu z diagnostiky a nic víc? Žádný návrh na opravu? Konkrétní číslo či popis chyby?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.