Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autobaterie - jaká značka

Od: diesel® odpovědí: 10 změna:

Baterie v autě mele z posledího(také no name a funguje,mně jen 4 roky a jak dloho tam skutečně je nevím),budu muset koupit novou a protože peněz není nazbyt (musím udělat výměnu čepů -jak řízení,tak i tzv svislé,a všechny silenbloky napravy a uložení motoru + E a STK)takže na nějakou osvědčenou značku nebudou peníze,navíc za měsíc jdu na ÚP (končí smlouva) tak koukám po levnějších.Mám možnost tuto : adima.cz/... .Další nejlevnější zn Starline jsem zavrhl-na dp.autoeletrikáře.M

Máte s ní někdo zkušenost? Děkuji .

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kratast*
hodnocení

2x

cekl-eshop.cz/...

tuhle mam odzkousenou

gumidek*
hodnocení

0x

Šel bych do Combat (poměrně dlouho fungovala cca 6let)

Jinak Banner nebo Varta

doplněno 26.10.13 19:50:

auto-baterky.cz/...

Jinak asi bych se bál levných baterií. Abych pak nekupoval za pár měsíců další...

Lacený dvakrát placený :)

Co nějaká Varta z vrakoviště? Nebo Bannerka (vydrží i 10let)

doplněno 26.10.13 19:54:

pneupekar.cz/...

endyfrog*
hodnocení

0x

Zdravím také jsem takto přemýšlel jako vy odešla mně baterka tak jsem objednal přes inzerát Vartu pán tvrdil že je rok stará a nemá žádný doklad po pár telefonech sem tomu věřil zaplatil jsem za ní 500.-říkám si Varta ta musí vydržet a ejhle za dva měsíce bylo po ní dle čísla jsem zjistil rok a den výroby byla stará tři roky samozřejmně prodávající vše zapřel a přestal komunikovat a pak jsem se rozhodl koupit novou za dobrou cenu značky Varta a zatím spokojenost jinak moje zkušenost z levnými bateriemy špatná uběhne záruka dva roky a v zimě konec tot má zkušenost šetřit je třeba jinde když ráno v mrazu nenastartujete a jedete do práce dost špatná zkušenost zkuste přidat autobaterie.heureka.cz/...

doplněno 26.10.13 22:58:

Ještě při koupě nové baterie za tuto cenu mně odečetly 150.-když jsem jim odevzdal jakoukoliv starou

k2

když ráno v mrazu nenastartujete a jedete do práce

Ze se toto nestane, Vam nezaruci zadna autobaterie na svete, ani Varta. Ze dne na den muze odejit jakakoliv znacka.

hodnocení

To jestli ráno nenastartím je mi šumák-do arbajtu nejezdím svým,ale skolegovo autem nebo sl.filetou pkd bude opravena špajzka na Lupu tak sl.Lupem a tam nmne to nebude zajímat zda natočím či ne.jednoduše-pkd nenastrtuje,tak volám šéfovi že to nejede a hotovo!

doplněno 27.10.13 16:43:

To K2 tímto přístupen jsem nechtěl říci že na to se...,ale jen to,že nepotřebuji akutně vyjet,takže když nenastrtuji díky šp.baterii,tak dojdu pěšo nebo busem.

doplněno 27.10.13 16:46:

Ještě doplním-měl jsem Vartu a vydržela taky jen dva roky,takže opravdu váhám zda značku či nějakou no name,takže s Vaším tvrzením že ani značková nemusí zaručit,že vždy se nastratuje nejste v opozici!

k2

S timto pristupem bych Vam doporucil nejlevnejsi baterku kterou sezenete. Mozna prezije o den zaruku, mozna ani to ne. Ale stejne, kdo Vam todle zaruci u jakekoliv jine (znackove) baterie...

Ale vidim, ze se svym nazorem jsem v opozici.

k2

V pohode, ja to s tim pristupem nemyslel nijak spatne. Pokud neni clovek na autu "zavisly", tak bych nejakou znackovou baterii neresil dvojnasob.

Ohledne Varty z me strany stejna zkusenost-o par mesicu prezila zaruku, proto kdyz nekde ctu o tom, jak je uzasne mit znackovou baterii a ty lacine stoji za prd, tak si myslim svoje.

Prave kdyz tu ctu nazory a zkusenosti ostatnich, tak mi prijde, ze jsme jedini 2 lide v CR, ktery maji s Vartou spatnou zkusenost...

killom*
hodnocení

0x

Osobně kupuji značku Banner. Nestojí nejméně, ale vydrží Vám hóódně dlouho. Dokonce si vyberete i typ podle Vašich požadvků (časté starty, větší startovací proud, velikost apod.). Když budete šetřit na baterii, může se stát, že v zimě nenastartujete apod.

rnk*
hodnocení

0x

Varta Silver Dynamic. Dělají 3 řady, ale řada silver je opravdu dobrá.

heureka.cz/...

heureka.cz/...

doplněno 27.10.13 09:43:

Při porovnávání se dívejte na okamžitý (startovací) proud. Ta vaše má 420A a Varta Silver 530A.

doplněno 27.10.13 12:19:

martinhajek: jak jste na to přišel?

Návod je zde: varta-automotive.cz/...

martinhajek*
Řada Silver Dynamic se smí použít pouze u vozů s napětím alternátoru 14,8V.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]