Nejste přihlášen/a.
Baterie v autě mele z posledího(také no name a funguje,mně jen 4 roky a jak dloho tam skutečně je nevím),budu muset koupit novou a protože peněz není nazbyt (musím udělat výměnu čepů -jak řízení,tak i tzv svislé,a všechny silenbloky napravy a uložení motoru + E a STK)takže na nějakou osvědčenou značku nebudou peníze,navíc za měsíc jdu na ÚP (končí smlouva) tak koukám po levnějších.Mám možnost tuto : adima.cz/... .Další nejlevnější zn Starline jsem zavrhl-na dp.autoeletrikáře.M
Máte s ní někdo zkušenost? Děkuji .
Šel bych do Combat (poměrně dlouho fungovala cca 6let)
Jinak Banner nebo Varta
doplněno 26.10.13 19:50:Jinak asi bych se bál levných baterií. Abych pak nekupoval za pár měsíců další...
Lacený dvakrát placený
Co nějaká Varta z vrakoviště? Nebo Bannerka (vydrží i 10let)
doplněno 26.10.13 19:54:
Zdravím také jsem takto přemýšlel jako vy odešla mně baterka tak jsem objednal přes inzerát Vartu pán tvrdil že je rok stará a nemá žádný doklad po pár telefonech sem tomu věřil zaplatil jsem za ní 500.-říkám si Varta ta musí vydržet a ejhle za dva měsíce bylo po ní dle čísla jsem zjistil rok a den výroby byla stará tři roky samozřejmně prodávající vše zapřel a přestal komunikovat a pak jsem se rozhodl koupit novou za dobrou cenu značky Varta a zatím spokojenost jinak moje zkušenost z levnými bateriemy špatná uběhne záruka dva roky a v zimě konec tot má zkušenost šetřit je třeba jinde když ráno v mrazu nenastartujete a jedete do práce dost špatná zkušenost zkuste přidat autobaterie.heureka.cz/...
doplněno 26.10.13 22:58:Ještě při koupě nové baterie za tuto cenu mně odečetly 150.-když jsem jim odevzdal jakoukoliv starou
když ráno v mrazu nenastartujete a jedete do práce
Ze se toto nestane, Vam nezaruci zadna autobaterie na svete, ani Varta. Ze dne na den muze odejit jakakoliv znacka.
To jestli ráno nenastartím je mi šumák-do arbajtu nejezdím svým,ale skolegovo autem nebo sl.filetou pkd bude opravena špajzka na Lupu tak sl.Lupem a tam nmne to nebude zajímat zda natočím či ne.jednoduše-pkd nenastrtuje,tak volám šéfovi že to nejede a hotovo!
doplněno 27.10.13 16:43:To K2 tímto přístupen jsem nechtěl říci že na to se...,ale jen to,že nepotřebuji akutně vyjet,takže když nenastrtuji díky šp.baterii,tak dojdu pěšo nebo busem.
doplněno 27.10.13 16:46:Ještě doplním-měl jsem Vartu a vydržela taky jen dva roky,takže opravdu váhám zda značku či nějakou no name,takže s Vaším tvrzením že ani značková nemusí zaručit,že vždy se nastratuje nejste v opozici!
S timto pristupem bych Vam doporucil nejlevnejsi baterku kterou sezenete. Mozna prezije o den zaruku, mozna ani to ne. Ale stejne, kdo Vam todle zaruci u jakekoliv jine (znackove) baterie...
Ale vidim, ze se svym nazorem jsem v opozici.
V pohode, ja to s tim pristupem nemyslel nijak spatne. Pokud neni clovek na autu "zavisly", tak bych nejakou znackovou baterii neresil dvojnasob.
Ohledne Varty z me strany stejna zkusenost-o par mesicu prezila zaruku, proto kdyz nekde ctu o tom, jak je uzasne mit znackovou baterii a ty lacine stoji za prd, tak si myslim svoje.
Prave kdyz tu ctu nazory a zkusenosti ostatnich, tak mi prijde, ze jsme jedini 2 lide v CR, ktery maji s Vartou spatnou zkusenost...
Varta Silver Dynamic. Dělají 3 řady, ale řada silver je opravdu dobrá.
doplněno 27.10.13 09:43:Při porovnávání se dívejte na okamžitý (startovací) proud. Ta vaše má 420A a Varta Silver 530A.
doplněno 27.10.13 12:19:martinhajek: jak jste na to přišel?
Návod je zde: varta-automotive.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.