Nejste přihlášen/a.
Ahoj, stala se mi před měsícem taková nemilá věc, položil jsem špunt od nádrže na benzince na střechu no a zapomněl jsem ho tam. Ted jezdím s provizorním (taková ta plastová vrtulka), ale píšou, že je to jen na nouzové dojetí. Je to problem s tim jezdit?
Není, sám jsem to měl na služebáku asi půl roku. Jediný problém je v tom, že se případní zájemci o levný benzín dostanou lépe do nádrže .
To Pormon-do nádrže se u většiny aut vrchem nedostanou!je tam někde zarážka,aby nešlo vycucnout!Nedávno jsem potřeboval vycucnout ze sl.feldy pár litrů nafty do služebního Lupa a nešlo to,asi na dvacet pokusů a konec hadice se od hladinu nedostal a nedostal,zkoušeli to i tři další osoby a taky nic!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.