Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Original navigace MB nebo ne?

Od: gubaxan® odpovědí: 5 změna:

Dobry den.

Mam otazku-hledam auto v DE s navigaci od Mercedesu w203 a tim se mi o hodně zmenšuje počet aut k vyběru...

Potřebuji poradit - nebylo by lepší hledat auto bez navigačky a potom dokoupit nějaky ten display s GPS/DVD?
Dival jsem se na ceny a da se něco sehnat za 6000kčč...

Diky za nazor a rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

a ted mě vlastně napadlo, že tam asi nebude vstup na flash kartu? takže MP3 tam nejsou a nebo jedině z CD...což je zastarale na dnešní dobu... No ja jsem chtěl pravě nějaky display do auta, aby se tam daly spustit DVD filmy atd...
erikch*

i novější origoš navigace(posledni E class a Viana) nejsou žádnou výhrou,sice externě propojit lze ale osobně mi mnohem víc( a i mým kolegům co s auty jezdíme) vyhovuje navigace od androidu,potazmo iphonu...za usetřene kačky na vybavě bych spiš koupil dodatecne radio,prehravac disku atd. v jednom od renomovaneho vyrobce...

hodnocení

No a co byste primo doporucil do w203? Rozhodl jsem se, ze tam neco potom dokoupim nez to origo...
Chtel bych aby tam bylo dvd a navigace. A aby se to nejak nesekalo jak jsem si toho vsiml u nekterych vyyrobku.
Co byste tak doporucil? Protoze ty ceny jssou od 3000 a vys...
Diky
erikch*

co s MB komunikuje je Kenwood...ale s podrobnostmi a bližšími parametry se nechytám)není to můj šálek čaje)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]