Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilovač řízení u Ford Focus

Od: honza123* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den

mám Ford Focus 1,6 benzín, r.v 99. Asi měsíc stál v garáži a když jsem kontroloval v motoru, jestli je vše Ok. zjistil jsem, že mám v nádržce pro posilovač řízení olej mírně pod rysku. Dolil jsem tam olej do posilovače a ten den jsem najel cca 50km. Auto jsem zase dal do garáže a dneska po cca3-4 dnech jsem to byl kontrolovat a je tam zase míň toho oleje. ještě míň než předtím. dám auto do servisu, tak se chci zeptat na co se mohu připravit. Jestli to může být něco hodně závažného a kolik to taky potom může stát?*modla*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sf*
hodnocení

2x

Může to být banalita, jako netěsný spoj nebo prasklá hadice. Ale může téct servočerpadlo nebo skříň řízení. Pokud vím, žádná sada na opravu skříně řízení neexistuje a servisy to řeší výměnou za celý díl. Cena okolo 15 tisíc + práce mechanika.

honza123*
hodnocení

Já si taky myslím, že by to mohla být jen banalita. Hadička, nebo něco takového.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]