Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou Čtyřkolku?

Od: octavia* odpovědí: 6 změna:

hezký den přeji, chtěla by jsem se zeptat jaka by byl vhodná čtyřkolka jen tak pro volnou chvíly, občasne vyjíždky cca 40 - 50 km ve dvou, minimálni teren (jen prašná cesta jinak trvní rovné porosty),často na silnici, vzime ve snehu občas blbnutí vzhledove sou mi sympatičtější užitkovéé čtyřkolky, dá se nejaká kvalitní sehnat do 55 tisic respektive nějaká která je bezporuchova at už mírne jeta lepší značka nebo fungl nová (čína)? Xquad hardworker250 je muj favorit pak dále co jsem tak koukala z dražšších modelu Delta force 300, pak Journeyman Gladiator 510RX , SMC Jumbo R5 děkuji za radu :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x

navštivte spíše quadmania.cz/... tam vám poradí zkušenosti obecně platí že čím méně pořizovací cena tím drašší udržení při životě. Při cenách dílů ,gum a servisu byc jí kvůly ježdění na asfaltu rozhodně nekupoval .Když čínu tak linhai

nu*
hodnocení

0x

z dražších modelů jedině Polaris, číny nevydrží ani do první technické prohlídky, Polaris je věčný

slon

Kecáš z hladu? Nečti Blesk a nekoukej na Novu, pak nebudeš dávat rady typu - jedna paní povídala.

pfpetr*

je to rok 2006 dokonce má i technickou a zná jen les, vozejk, bláto a sníh. Občas nějakej potok a zapoměl jsem že je to čína se zadním náhonem

Jakou Čtyřkolku?
Jakou Čtyřkolku? #2
Jakou Čtyřkolku? #3

hodnocení

0x

Nejprve aditiva do naftove oktavky, pak Jaguar a Lincoln a ted ctyrkolka.

Ze sem tak zvedavej, co bude dalsiho?

martinxx1

Další bude ponorka pak letadlo a nakonec raketoplán :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]