Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jízda motoru bez vody

Od: skorpin* odpovědí: 6 změna:

Zdravím Vás, kamarád vypustil v traktoru vodu na zimu a neřekl mě to, já jel jen přesunout vlečku cca 200 metrů, doba jízdy se zapřažením tak 15 minut, je to velkej problém? mohly za takovou chvily odejít kroužky, těsnění? blok motoru byl dost teplej, ale ruku jsem na něm udržel, ale i tak mám obavy...

díky všem za odpovědi...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kdož ví.Nalej vodu,projeď a uvidíš zd je OK nebo KO.

skorpin*
hodnocení

to jsem už udělal a jezdí bez problému

Tak ještě pro jistotu mrkněte na olej. Jestli na něm neplave "mléko".

skorpin*
hodnocení

dobře, kouknu a uvidíme, děkuji

hodnocení

2x

Jé to ještě někde jezdí? Já myslel že jsou jenom v muzeu?S ním jsem začínal před 30 lety v JZD (a už to byl zasloužilec)ale pokud si pomatuju tak to byl nezmar.Jináč poznáš při oračce*uspech*

humbucker*
hodnocení

2x

Ahoj. Taky jsem v druhý půli 70tých let se Supříkem trochu jezdil. V zimě do něj nechtěl mechouš investovat fridex a tak jsem musel vypouštět vodu pčed zagarážováním. Ráno se pak po nastartování muselo dojet pro napuštění vody ke K174 asi půl km. Přežíval to opravdu dost dlouho. Až to ani nepamatu jak dlouho. Nejmíň 3 roky, co jsem tam jezdil. Jinak, provozní teplota bývá asi 85-90 st. a ruku na 60 st. už neudržíš. Tak v rozumný dýlce to praktikovat jde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]