Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čkp koupě auta

Od: jannnnnnnn odpovědí: 4 změna:
Dobry den, koupil jsem auto a ted jsem zjistil na www.bezpojisteni.cz ze auto bylo pojisteno do 28.12.2012. Jak postupovat dal? Pujde ckp po me?mam kupní smlouvu ale nevim jestli budu muset ckp platit ja nebo predchozi majitel.smlouvu mam od včerejšiho večera. Diky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ode dne nákupu vozidla musíte mít svoji pojistku. ČKP po Vás nepůjde, páč nejste majitelem. (trošku vystraším, čkp jde někdy i mimo majitelů někdy to zkouší na oba aktery) .

Pokud by se čkp ozvala, ozvěte se, najdeme cestu jak z toho.

Dokončete příští týden přepis a vše bude OK,.

Za minulého majitele nic neplaťte, není důvod.

doplněno 25.10.13 12:59:

Otravovat mne nemůžete, klidně se ptát na cokoliv co vím můžete. Vím určitě, že samotná kupní smlouva úředníkům nestačí.

Přeji všem dlouhý hezký víkend.

jannnnnnnnn
hodnocení

Diky moc, vy jste spasný anděl všech co si neví rady;);) takze bych vas mohl pripadne otravovat kdyby se ozvali?;)

hodnocení

0x
Dopis prijde, staci ale poslat kupni smlouvu, že jste auto koupil pozdeji, nez zanikla pojistka.
jannnnnnnn
hodnocení

Dekuji za radu i vam;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]