Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Led majáky do mřížky neviditelně?

Od: octavia* odpovědí: 6 změna:

jak do mřížký instalovat modre led majáky aby nebyly naprvni pohled videt a přitom dali efekt, jako má passat? vím že je to nehomologované a navíc zakázené užití výstražných světel modré barvy jen se ptám zdali to jde kolik to stoji a jestli to neni na prvni pohled videt (jakože když třeba pojedu proti policii atd a bude to vypnuté). děkuji za iformaci.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Chcete si poridit autodrom, lochnesku a kolotoc a obrazet poute v okoli?

poradte.cz/...

octavia*
hodnocení

Bože nechci si pořídit nic takového jen skoumam jaké jsou možnosti co kolik stoji atd, piu takový blog kterej chci uveřejnit 24.12 takže schromažduji jetě par informací :) jsem žena a vážně to na auto nepotřebuji dávat :) jen mě to zajímá takže pokud neco o tom víte byla bych ráda kdyby jste mi to řekl v případě aspon nejakých info ze života ;)

No vzhledem k tomu ze to nebude mít homologaci tak se to určitě vyplatí objednat přímo z Číny. Denní světla tam stojí kolem 5$ takže cena za tohle bude podobná. To jestli to bude v masce na první pohled vidět je jen otázka toho, jak hodně to bude někdo hledat. Protijedoucí policejní auto to ve vypnutém stavu nemá šanci zaregistrovat ale při běžné silniční kontrole už to na autě najde. Pokud bude majitel ale dělat udiveného, že ani neví že to na autě má a že to nikdy nepoužil budou mu těžko co dokazovat.

Na tu udivenost bych nesázel. Prostě buď máte nebo nemáte na autě namontovaného něco bez homologace . To je jeden problém. Druhý problém je, pokud vás chytí, když to použijete.

hujer123*

Dneska má v autě kde kodo kameru. Někdo se těch majáků lekne, když se bude snažit uhnout, způsobí nehodu. Někdo to nahraje a máte pru-er. Myslel jsem, že mě na silnici už nic nepřekvapí a ejhle.Jak se traduje, lidská blbost je nekonečná.

Ale ta kamera musí být také homologovaná. Druhý rozdíl je v tom, že kamera je zapojena jako přenosné zařízení v zásuvce vozidla k tomu určené. Sám si ji připojit přímo do instalace taky teoreticky nesmíte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]