Nejste přihlášen/a.
jak do mřížký instalovat modre led majáky aby nebyly naprvni pohled videt a přitom dali efekt, jako má passat? vím že je to nehomologované a navíc zakázené užití výstražných světel modré barvy jen se ptám zdali to jde kolik to stoji a jestli to neni na prvni pohled videt (jakože když třeba pojedu proti policii atd a bude to vypnuté). děkuji za iformaci.
Bože nechci si pořídit nic takového jen skoumam jaké jsou možnosti co kolik stoji atd, piu takový blog kterej chci uveřejnit 24.12 takže schromažduji jetě par informací jsem žena a vážně to na auto nepotřebuji dávat
jen mě to zajímá takže pokud neco o tom víte byla bych ráda kdyby jste mi to řekl v případě aspon nejakých info ze života
Na tu udivenost bych nesázel. Prostě buď máte nebo nemáte na autě namontovaného něco bez homologace . To je jeden problém. Druhý problém je, pokud vás chytí, když to použijete.
Dneska má v autě kde kodo kameru. Někdo se těch majáků lekne, když se bude snažit uhnout, způsobí nehodu. Někdo to nahraje a máte pru-er. Myslel jsem, že mě na silnici už nic nepřekvapí a ejhle.Jak se traduje, lidská blbost je nekonečná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.