Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
vlastním golfa iv už 3 roky(chip 110kw TDi), řekl jsem si, že by to chtělo nějakou změnu. Po pravdě autům moc nerozumím. Uvažuju nad Audi a6 nebo a4 ( ročník tuším 2 000) a bmw řady 3. Chtěl bych určo 4x4. A je fakt, že jsem moc bmw s pohonem 4x4 jsem nenašel a ani takovou výbavu co bych chtěl (vyhřívaná sedadla,xenony,polokůže...). Četl jsem si už hodně dizkusi,ale každý tam vychvaluje to svoje tak vůbec nevím. Neznáte ještě nějakou stránku kromě mobile.de?
Děkuji,za případné odpovědi.
BMW je BMW to ostatní jsou jen auta. Ale prvně. Pokud už chceš plnou výbavu tak 3.0l diesel model 5. 4x4 těžko najdeš u BMW. Trojka model je trochu menší málo prostornější. Pětka už je dost dobrá limuzína. Ale zase. Než si koupíš auto, pozor na stočené kilometry ať nemusíš kupovat nový motor, ideálně je se projet (BMW nemá zrovna levné díly. Tak jako audi). Xenony mají myslím skoro všechny trojky i pětky. Co je důležíté je spotřeba a výkon. pod 2.0 si bmw model tři a pět nekupuj. Jsou to těžké auta. U trojky je ideál 2.5 a u pětky 3.0l obsah. Výkon pokud možno co nejvýš.
Audi, super lodě, prstorné skvěle se v nich sedí a nebolí mě krční páteř (tak jako v některých bmw - sedačky). Celkově dobré auta ale zase pozor na výkon a spotřebu. Taky jsem slyšel, že někteří lidé dávali do audi náhradní díly co se kupují do oktavií(jsou prý stejné a levnější než origo díly). Nevím co je na tom pravdy, nijak jsem se o to nezajímal.
Jinak nejlépe je od soukromého inzeráta kupovat, nebo německo. Základem všeho ale je, lít dobrý olej ať motor netrpí a vydrží co nejdéle.
sauto.cz není špatné, nebo to so jsi zmiňoval ty, tu německou stránku.
A6ku jsem měl, rok 99, a už nikdy více! :D Jakou jsem měl radost, když to auto odjíždělo za novým majitelem, ikdyž jsem na ní prodělal 70 tisíc... Možná jen špatný kus Zkus projet audiklub a pak BMW klub, a pročti články a názory na motorizace, který sis vybral. Za mě BMW, ale řadu 5 (na 4x4 s*r, pokud nebydlíš v Alpách).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.