Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto do 50 tkč

Od: danr3 odpovědí: 15 změna:

Ahoj lidi, potřeboval bych poradit. Mám našetřený peníze a potřebuji vybrat auto. Líbil by se mi 3 BMW ale na to nejsou peníze. Dokážete mi poradit? Teď jsem měl feldu a chci už něco lepšího. ( Felda neprošla STK). Benzín nebo nafta? Fakt nevím. Radši nafta jestli se sežene aspoň trochu zachovalá. Značku moc neřeším ale přikláním se k němcům. Karoserie sedan,hatchback..Díky

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

1x
Peugeot 106 1.5d
pfpetr*
s pezotem by to teda moc nevyhral , ja bych koukal po skode nebo vw a jedine s mechanikem
vlasatec*
Proč? todle prditko mě už povozilo po celé Evropě a nikdy žádný velký problém, motor drzak. Spotřeba 4 litry, levné díly. Jednodychy motor, sežere i olej po hranolkach. Vw bych bral něco s motorem 66kW.

gocars*
hodnocení

0x

Pěkný den, pokud si chcete jízdu užít, trochu cítit co to je řízení, doporučuji zásadně Ford Focus mk1, u tohoto modelu bych se vyhnul naftě, a pokud nenajezdíte desetitisíce km ročně, kupte benzín. Je tam možnost 1,6, nebo 1,8 nebo 2,0... navíc si myslím, že vzhledově na toto auto nemá nikdo z jeho konkurence ;)

doplněno 22.10.13 19:41:

Zapoměl jsem vzpomět tu druhou variantu, pokud chcete být masovka, chcete jen jet z bodu A do bodu B, tak určitě Octavia 1,9 TDI 66kW je dobrá volba... ale jak jsem psal výše, je to o každého prioritách...

nu*
hodnocení

0x

yaris 1.3 VVTi

angelo*
hodnocení

0x

Tak na 3 BMW asi nezbyde :D . Ale na BMW řady 3 určitě jo ;)

Vybíral bych nejspíš nějakou E36 320i. Motory M50 a M52 jsou držáci s dobrým výkonem i spotřebou. Při nejhorším 318i.

Na naftu se vykašli, nevyplatí se, pokud chceš hodně jezdit, tak LPG.

hodnocení

0x

Záleží na to na co jej chcete.Zda na dopravi do práce,pro zábavu atd,pohon nafta - benál kolik bude nájezd běžně tvrdí,že nafta od cca 20-30000km výše a pod tento roční nájezd benzín.Já osobně jsem v tomto podobojí. a u starších mám názor ,že na nájezdu nezáleží,spíše na kvalitě či zanedbanosti daného auta!Voňavka s třemi sty tisícy kilometry může bát v lepším stavu než auto se stopadesátí,které nedostalo pdobrou údržbu!

Z toho co jsem měl možnost sedlat tak bych JEN pro sebe vybral golfa v TDi 4 řada (nwn ceny!) pro levnou dopravu do práce na trasy cca do 50km tam ... asi VW Lupo 3l (1,2TDi tiptronic-když jsem ho honil tak 3,5-4 litry ve 3 osobách!),příčemž na toto by bylo dobrá volba i výše zmíněný Pug 106 nebo jeho koncernový bráška c-Saxo.Pro pohodlí na delší ćesty s přáteli Xantii,nebo P406 .

danr3
hodnocení

Tak děkuju za odpovědi. Včera mi volal známej jestli nechci Passata 99,1.9 TDi 81 kw,320tkm za 55 000 Kč. Prý měl šipičkovou péči. Tak uvidíme .Je to od kluka který se tím živí a známe se od základky. Napíšu jak to dopadlo.

danr3
hodnocení

Tak lidičky, byl jsem se podívat na Passata a nic moc. Celkově dobrý ale je to v celkem chudý výbavě. Ale Má tam ještě na BMW 5. JE to blboun. Já mu volám a ptám se ho na BMW a on mi neřekne že tam má pětku :D. 2000 rok,530d najeto přes 260 tkm. Cena okolo 52 tisíc ale je v plný výbavě a repas turbo. Tak prosím o radu jestli se mám zajímat dál o Bafíka 5 v naftě?

bmwz3

hele, máš peníze na náhradní díly? passat, BMW, audi, mercedez, volvo, všechny velké auta mají drahé nahrádní díly.

Jako na BMW 3 nebo 5 do 60.000,- kašli pokud nejsi mechanik. Nebo nemáš hodně dobrého známého. Pokud můžeš, tak chvíli počkej a našetři si trochu více a kup si něco jiného. Nebo výše někdo zmiňoval tři dveřáka BMW 3

danr3
hodnocení

Já potřebuju auto na 2-2,5 roku aby mě vozilo do práce a pak bych našetřil balík na novější Báwo. Akle teď potřebuju něco když nemám prachy. Známý co to prodává tak má systém kdo u něj koupí auto má servis zdarma (práci). A on se v tom pohybuje takže žádnou sra*ku by neprodal. Mě zajímá jestli BMW 5 nebo 3 s cenovkou okolo 50 000 je dobrý auto.

k2

potřebuju něco když nemám prachy

V tom pripade si nekupujte si BMW 5 za 50tis.

gocars*

Nejhorší obchody jsou od známích! To je bohužel realita, na kterou pak spousta lidí příjde pozdě :) nicméně jak bylo zmíněno, většina lidí si koupí staré audi nebo BMW a pak neví, co s tím, jelikož nemají na servis. Je lepší koupit něco obyčejného, a pak třeba za ty 3 roky si udělat radost s pořádným autem :)

k2

Mozna OT, ale jste si jist, ze po Felicii pro Vas nebude servis 13let stareho auta vyssi stredni tridy s min 260tkm (mimochodem na auto dane tridy a motorizace dost optimisticky najezd) nad Vase financni moznosti?

buss
hodnocení

0x

A co tady to inzerce-zdarma.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nájezdy pod auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]