Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chiptuning 1,9 tdi 77 kw

Od: octavia* odpovědí: 9 změna:

lidi chci se zeptat jestli má někdo zkušenosti ze zvýšením výkonu u octávie 2 1,9 tdi 77 kw 2010 chtěl by jsem tomu hodit chip od Power Tec z Kladna na 105kw / 380 nm píšou že maji testovaný tyto upravy co nabízí tak práve se chci zeptat jestli to poškodí motor a spojku nebo ne? máte nekdo zkušenosti s jakýmkoli navýšení tohoto motoru?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stihl
hodnocení

0x

mas novou spojku a dvouhmotu? pokud ne cekej potize. myslim si,ze pri takove uprave by to chtelo mit vporadku i vstrikovace,tandem atd. TZn pretesnit oboji a minimalne nechat vycistit trysky

octavia*
hodnocení

spojka a dvoumta je nová, co se týká tam toho auto má najeto necelejch 100 000

hodnocení

0x

chiptuning na dislaka , se dela denne xy , prefiknou ti program v ridici jednotce /casovani paliva atd.../ spekulace jsou jen , ze driv odejde turbo , ale jsou to jen spekulace. Podle me pokud nejezdis se studenym motorem naplno a dochlazujes turbo tak by se nic stat nemelo.

hodnocení

0x

odpovím ti z praxe na kladně sem byl se svým tdi 81KW dal sem maximal a supr auto ožilo a jezdí se stím ted uplně jinak sem spokojen

a ted k tomu tvýmu motoru mám kamaráda co tam jel hned druhej den po mě ma ten motor co máš ty taky dal maximal a taky supr jízda měl sem možnost se stim o výkendu povozit má 09ku a taky to jede moc pěkně ničeho se neboj nic ti to nezničí a pokud s tim nebudeš nák jančit-sprinty atd tak budeš jen jezdit a jezdit

jinak pokud máš face a staneš se fanouškem maj 50procentní slevy

octavia*
hodnocení

o slevách vým ale zrovna sem byl v zahraničí když vylosovali muj motor, a le každou chvilku maji akce 30% což je taky supr za 3500 uprava, jen se zeptám dali ti nejaký potvrzení kolik to má kw? nebo to je za přípaltek měření?

já na brzdě nebyl chtěj za to litr navíc dostal sem certifikát o provedeném čipu zálohové cd s původním softem a jakýsi graf stálo mi to 3200 kč

octavia*
hodnocení

Aha takže dostanu puvodní software ŘJ na CD kterej by mě tam v případě poruch nahrály zpět?

ppitrs*

prosím tě jak se jmenuje ta firma kde si to nechal čipovat.pošli mi prosím kontakt předem děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]