Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych na své auto folie. Proti vykradení, chtěl bych nějaké tmavé, ale nevím jak je to s policií. Zajímala by mě jaká je povolená propusnost a jestli to od nového roku nebudou nějak měnit. A dále by mě zajímalo jaká je přibližná cena? (materiál + montáž) Předem děkuji za jakékoliv rady.
Zdravím,
vše bylo již řečeno jen ta cena ne. Na zadní 4 okna a velké zadní u Peugeot 307 combi je cena v Plzni 3800 Kč samozřejmě cena je za odbornou montáž s atestem tudíž konečná.
Hezký den NutT
A nebo doporucim hledat na slevovych portalech momentalne je na portalu www.vykupto.cz akce za 1990Kč za celé auto což mi přijde jako super cena za fólie s atestem.
Na přední okno a okna u řidiče a spolujezdce na to zapomeňte. Skla bývají většinou již z výroby zatmavena do té míry, co připouští předpisy. Na zadní okna je to fuk.
"Na zadní okna je to fuk"
No tak docela fuk to není. I tam by měla mít fólie homologaci. Je fakt, že to asi nikdo nekontroluje. Mám na zadních bočních oknech a na zadním okně dost tmavou fólii neznámého původu (už tam byla při koupi) a zatím to nikomu nevadilo (ani při TK).
doplněno 22.10.13 11:25:Pokud si to necháte nalepit odbornou firmou, není pravděpodobné, že by Vám tam nalepili něco nepatřičného.
co se týče zadníoken jedno to není a folie musí zdůraznuji musí mít atest,nedávno jsem si nechal dát folie na zadní okna a kufr na folii je jasně vyznačena atest značka já mám konkrétně značení ATEST-8SD-2945 zároven jsem dostal kartičku kde se taky prokážu atestovanou autofolií,takže pokud nechcete platit pokuty a nechcete mít problémy na stk tak jedině s atestem! a co se týče ceny mě to vyšlo na 1500kč plus 5let záruka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.