Nejste přihlášen/a.
zdravím všechny, vim že je to už tu omílano na stotisic krat, taky už jsem si toho za těch par dnů přečetl tolik že mam hlavu jak patrací balón,můj připad ve zkratce, oděšla převodovka stokilaku od baraku tak jsem to tam nechal u znameho na zahradě,penize navic nejsou, tak jsem 4měsice nejezdil a schaněl lacině jinou, moje hloupost že jsem nadal do depozitu(to vím) nicměně pojistka zanikla a po třech měsících jsem to nechal opravit resp vyměnit v servisu a obnovil pojistku, na vyzvu jsem jim poslal čestne prohlašení kamarada u ktereho auto stalo a jeho kamarada automechanika ktery to opravoval, samozřejmě napsali že nelze akceptovat a chcou relevantni důkaz, jenže ja namam ani foto ani doklad o koupi převodovky protože byla bazarova. nevim co těd... do kapsy hluboko a z toho všeho co jsem přečetl,jsem zmateny a nevim jak se hajit... dik za každou radu.
Nevím podrobnosti o Vašem případu, ale toto je časté sdělení.
Je třeba jím dodat text, že nesouhlasíte s jejich sdělením "NEMÁ VLIV", neboť jste předložil všechny relevantní dokumenty, jak doporučil v mediích výkonný ředitel Jakub Hradec.
Zkrátka nesouhlasit s jejich sdělením. Kdo déle vydrží, ten vyhraje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.