Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Favorit nebo felicie na etanol

Od: iskiii* odpovědí: 4 změna:

schroupne filda nebo fáčko etanol myslím jen etanol nebo to vzdy cinknout trochu benzínem

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

kámoš to tu leje do fafouna bmm jednovstřik míchá to 1ku1 a tvrdí že nemá problém a že mu to dokonce jede líp

hodnocení

0x

To je tak těžké to zkusit? Vždy se doporučuje nejprve s benálem a postupně dávat vice etanolu až bude jen čistý a pak uvidíš.Mně osobně jede autí i na čistý,ale nyní (v teplotách pod cca 10°C) už raději +-1:1!

0000567
hodnocení

0x

Moje felicie 1,3 MPi než jsem přestavěl na LPG to baštila úplně v pohodě čistý...ale chce to prvně zkoušet,třeba 1:1,když to nebude dělat problémy tak třeba 3:1 a když ani to nebude dělat problémy tak nalejt čistý,každý auto na to reaguje jinak

Tankoval jsem čistý celou zimu a nebyl problém,auto stálo venku,mrazy jak v rusku(vysočina) a pokaždé to blaflo na 3 otočky startéru,necukalo to a jelo normálně...jen šla z výfuku pořádná pára

Jen pozor,fáčko musí být stříkačka(BMM)...karburátor na to jede hodně bídně,musel by se nastavit a přetryskovat

kratast*

mam felinu a jezdim na cistej E85 žádný problem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]