Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seat ibiza 1.4i 44kw r.v 1995

Od: armany1234* odpovědí: 10 změna:

dobrej mam seata ibizu 1.4i 44kw r.v 1995 otrebuju poradit vyteka mi voda po motorem u spolujezce muzete mi poradit cim to muze byt diky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

1x

Taky teda dobrej,

a nejde zvednout kapotu, nebo se kouknout pod auto?

Může to být např. prasklá hadice chladícího okruhu, praskla sponka . . .

armany1234*
hodnocení

jo koukkal sem se ale podle me to neni hadice a hladic deto od motoru ze spoda

hanher*

A má ta "voda" nějakou barvu?

Není mastná?

armany1234*
hodnocení

nema zadnou barvu a neni mastna

armany1234*
21.10.13 15:20
hodnocení

hujer123*

Téct to může odkudkoli, kde je v motoru voda. A ta je prakticky všude. Od prasklého bloku, hlavy, tesnění pod hlavou až po prasklé hadice. Může to téct z topení, může být netěsné čerpadlo.

BTW ubývá voda v expanzce? Nemá to náhodou klimatizaci?

doplněno 21.10.13 16:06:

Já ji například používám mimo chlazení i na odmlžení skel.

hanher*

Klimu jsem v tomhle počasí vylučoval, kdo by jí používal.

Kdyby to ale byla voda z chladiče, fridex by byl snad poznat (za předpokladu, že tam je/byl)

armany1234*
hodnocení

vtom mate pravdu ze mi unika voda s espanzcky hodne rychle si myslim, a kdyz nastartuju a pridam plyn tak vyteka rychleji

hujer123*

Takže zvednout auto nebo na rampu, nastartovat a hledat zespodu, kde to valí ven. Pokud není vidět přímo to místo, vyfoťte to a dejte sem foto.

armany1234*
hodnocení

klimatizaci nemam jestli myslite aut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]