Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorek ostřikovače Fiat Punto II

Od: karlosdos* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

nejde mi z ničeho nic motorek ostřikovače.Máte někdo zkušenosti,jak zjistit závadu?

Jestli je to jen pojistka,nebo je spálený motorek?

Děkuji za radu.

doplněno 23.10.13 14:23:

Poradit může někdo,kdo má stejnou zkušenost se stejným autem,nebo autoelektrikář. Také nějaký samouk,šikula.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Tak jsem zapnul kristalovou kouli a vypada to na pojistku, ale vidim to dost rozmlzene, takze to muze byt i spaleny motorek, vypadly konektor nebo milion dalsich moznosti...

karlosdos*
hodnocení

Vy si děláte srandu,to vím taky,že pojistka.Ale není to! Dále je ale problém,jak se k tomu čerpadlu dostat.Mají to ti italové hodně blbě udělaný.Levé kolo ven,odkrýt podběh a pak teprve vyšroubovat celou nádržky i s čerpadlem.Potom teprve můžu zjistit,že je totřeba jen konektor.To u škodovky 120 i felicie bylo jednoduché dostat se k motorku ostřkovače.

hujer123*

Umístění nádržky ostřikovače mezi nárazníkem a podběhem je dnes vcelku standardní u všech značek. Může to být závada motorku, vodičů, spínače. Na dálku vám konkrétní odpověď nikdo nedá. Má to i zadní ostřikovač? Pokud ano, ten funguje?

karlosdos*
hodnocení

Zadní ostřikovač to má a ten také befunguje,ale motorek je jen jeden.Mám k autu knihu,kde je schema zapojení a v pojistkových skřinkách jsou označeny pojistky,ale ty tam vůbec nejsou.To mám kontrolovat všechny pojistky? Každou vytáhnout a zkontrolovat?

Nebo budu muset asi za autoelektrikářem.

hujer123*

Zkus pojistku F43/30A. Na víčku pojistkové skříňky není vylisované obsazení pojistek?

karlosdos*
hodnocení

Nevím,ještě se podívám,děkuji.

karlosdos*
hodnocení

No,pojistkové skřínky jsou dvě,jedna u motoru a druhá vlevo pod volantem.Já jsem tam ale žádné vylisované obsazení pojistek neviděl.Mám knížku k FIATU PUNTO a tam je schema motoru ostřikovče a ty pojistky co jsou v těch skřínkách tam vůbec nejsou.

jestli to není na jinej model ,třeba dieselový.

Já mám Punto r.v.1999 model 2000, 1.2 , 8V.

karlosdos*
hodnocení

Ve které pojist.skřínce mám hledat tuto pojistku? U motoru,nebo pod volantem? Děkuji.

Kdo máte stejného Fiata ,poraďte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]