Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, minulý týden jsem měl dopravní nehodu při které mám úplně zničenou přední RZ. Jsem tedy nucen ji vyměnit za novou, ale zajímalo by mě, zdali je možné, aby mi bylo zachováno stávající číslo. Děkuji za odpověď.
Nelze zachovat RZ se stejným číslem jen výměna pokud trváte na nových, jinak už jen si zahrát na klempíře,lakýrníka a opravit sám
Aha, já jsem právě někde slyšel, že to za trochu vyšší poplatek lze... Značka je úplně na odpis - pomuchlaná a natržená.
Pak dělají soukr. firmy kopie RZ pro závěs na kola a pod. Nevím, jestli jsou k nerozpoznání, ale nikdo to asi zkoumat nebude, zvlášť přední, bez známek.
Časy, kdy se daly SPZ prakticky vyrobit doma na koleně jsou dávno pryč. Když si prohlédnete dnešní RZ (SPZ), najdete na nich několik ochraných prvků (hologram). Takže na lakýrníka si můžete opravdu jen zahrát. První všetečný policajt Váš zásah objeví a způsobí potíže.
doplněno 21.10.13 13:25:A spolehlivě Vás vyhmátnou při nejblišší TK.
Ne, jedině za penízky vlastní. Snad jednat nějak s výrobcem, pokud by si to dovolil.
Tomkk, třetí RZ neexistuje, zatím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.