Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

E46 320d 100kW nebo 1.8T 110kW?

Od: entropic odpovědí: 2 změna:

Zdravím přemýšlím co si pořídit za auto váhám mezi BMW e46 320d 100kW nebo Passatem 1.8T 110kW.

Výkon, spolehlivost, spotřeba, komfort, design?

Nevím jak moc by se mi hodil diesele, protože roční nájezd +- 12tkm fakt MAX spíše kolem 9-10tkm a nejčastěji trasy 10-15 km.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

czuba*
hodnocení

0x

Zdravím,

za mně 1.8T motory jsou opravdu bezporuchové a spolehlivé. S ohledem nájezdu je jasná volba benzín, jelikož tomu krátké trasy nevadí tolik jako dieselu. Diesel za tu trasu ani neprohřeješ a zbytečně bude více trpět na namáhání. Sám jsem měl tuhle motorizaci v Oktávce a za 80tkm jsem do toho lil jen benzín a potřebnou údržbu (výměna oleje, brzdy, svíčky, ... ) jinak vůbec nic. Neměnil bych, kdybych nezačal podnikat, mmntalně 1.9Tdi 96KW Passat.

Můj názor benzín 1.8 T 110Kw

erikch*
hodnocení

0x
Ideálně se s obojím svět vyzkousej co ti bude víc sedět a az pak se poohledni po konkrétním kousku...ideálně zapadne od CR...co člověk to názor.osobně jsem baworista ale jezdit s tím budeš ty ne my...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]