Nejste přihlášen/a.
Vzhledem k tomu že mi odešlo osobní auto se kterým jsem jezdil s vozíkem pro zboží tak musím rychle sehnat levnou dodávku.
jezdím 500 km po dálnici a asi 100km po okreskách. Náklad max 500kg ale objemný.
Takže nepotřebuji žádného mega tahouna, ale spíš s motorem který pojede po dálnici 130 s rozumnou spotřebou.
Zaujalo mě :
Ale nějak nevím jestli 1,9td s 66kw není moc málo, vždyť tento motor jsem měl před patnácti lety ve fiatu tipo a ani stím osobákem to moc nejelo
Co by jste doporučili?
Já osobně bych bral ducato už jen taky kvůli tomu že jsou k dispozici trojčata ohledně ND tak jak to je u VW Sharan,S Alhamra a F.Galaxy motor je docela silnější můj názor nikomu nevnucuji a s nikým se nebudu dohadovat
Píšete že chcete vozit objemný náklad. Takže bych bral toho Jumpera za 55tis
Jsou to spolehlivá a nenáročná auta. Spotřebu ale počítejte kolem 9-11l.
Ten malej Boxer s 66kW je také vpohodě, ale je o hodně menší než zmíněný Jumper.
Pokud něco velkého s menší spotřebou (7-9l), tak Ford transit t280 nebo t350.
Jezdil jsem tímto Boxerem a celkem v pohodě. Podle tachometru 150 žádnej větší problém (prázdný). Při plném naložení to je opravdu líné.
Nicméně jak jsem psal je to ta nejkratší verze, takže ložná plocha bude cca 2,3m, Ten Jumper má plochu 3,3m
No teď jsem jezdil s feldou kombi bez sedaček + vozík 120*200 *130cm a byl jsem vždy plnej až po vrch, takže si myslím že se to musí vlézt a ještě trochu zbyde.
tak jsem měl včera z půjčovny tranzita 2,5 myslim tdci veelkýho jel jsem 600km z toho 400km po dálnici 140km/h a průměrná soitřeba 12,3l.
No došel jsem k tomu že motor 1,9 je fakt málo a že ten boxer je pro mě malý.
takže se zajedu podívat na auto.bazos.cz/...
no teď jsem našel toto auto.bazos.cz/...
Renault Master 2.8dti 84kw , r.v.2000 ,el okna ,servo, airbag, zimní pneu, druhý majitel , najeto 235000
jen ta cena je nějaká podezřelá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.