Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou dodávku do 85 000Kč?

Od: ondrassek odpovědí: 15 změna:

Vzhledem k tomu že mi odešlo osobní auto se kterým jsem jezdil s vozíkem pro zboží tak musím rychle sehnat levnou dodávku.

jezdím 500 km po dálnici a asi 100km po okreskách. Náklad max 500kg ale objemný.

Takže nepotřebuji žádného mega tahouna, ale spíš s motorem který pojede po dálnici 130 s rozumnou spotřebou.

Zaujalo mě :

auto.bazos.cz/...

auto.bazos.cz/...

sbazar.cz/...

auto.bazos.cz/...

Ale nějak nevím jestli 1,9td s 66kw není moc málo, vždyť tento motor jsem měl před patnácti lety ve fiatu tipo a ani stím osobákem to moc nejelo:(

Co by jste doporučili?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

itan71*
hodnocení

0x

Já osobně bych bral ducato už jen taky kvůli tomu že jsou k dispozici trojčata ohledně ND tak jak to je u VW Sharan,S Alhamra a F.Galaxy motor je docela silnější můj názor nikomu nevnucuji a s nikým se nebudu dohadovat

Co vím od majitelů fordu galaxy tak tam byl problém dostat spotřebu pod 10 litrů. To na denní ježdění zrovna moc příznivý není. Já bych koukal spíš po Berlingu nebo Partnerovi. . . Už to zas slyším - fůůj francoužský auta :-C
ondrasek

potřebuju větší auto , viz ty co jsem dal jako návrh

hodnocení

0x

Píšete že chcete vozit objemný náklad. Takže bych bral toho Jumpera za 55tis

Jsou to spolehlivá a nenáročná auta. Spotřebu ale počítejte kolem 9-11l.

Ten malej Boxer s 66kW je také vpohodě, ale je o hodně menší než zmíněný Jumper.

Pokud něco velkého s menší spotřebou (7-9l), tak Ford transit t280 nebo t350.

ondrassek
hodnocení

mě se teda nejvíc líbí ten BOXER r.v10/ 2001 1,9 TD 66kW ale jak jsem psal, bojím se malého výkonu na dálnici. Vím že tato auta Jsou dělaná spíš na tah velké váhy než na rychlost.Jezdil jsem s nějakým Wv T5 motor 2,5TD a jelo to jak drak i naložený.

Jezdil jsem tímto Boxerem a celkem v pohodě. Podle tachometru 150 žádnej větší problém (prázdný). Při plném naložení to je opravdu líné.

Nicméně jak jsem psal je to ta nejkratší verze, takže ložná plocha bude cca 2,3m, Ten Jumper má plochu 3,3m

ondrassek
hodnocení

No teď jsem jezdil s feldou kombi bez sedaček + vozík 120*200 *130cm a byl jsem vždy plnej až po vrch, takže si myslím že se to musí vlézt a ještě trochu zbyde.

ondrassek
hodnocení

A jakou to mělo asi tak spotřebu na té dálnici?

Pokud tomu budete šlapat na krk, tak to těch 10 vezme. Jinak průměrnou to mohlo mít tak 7-8l.

ondrassek
hodnocení

ok desítka je v pohodě

oxax

Při rychlosti 130Km/h počítej na dálnici spotřebu 10l na 100Km.

7-8l budeš dosahovat na okreskách při klidné jízdě.

ondrassek
hodnocení

tak jsem měl včera z půjčovny tranzita 2,5 myslim tdci veelkýho jel jsem 600km z toho 400km po dálnici 140km/h a průměrná soitřeba 12,3l.

No došel jsem k tomu že motor 1,9 je fakt málo a že ten boxer je pro mě malý.

takže se zajedu podívat na auto.bazos.cz/...

nutt*
hodnocení

0x
Zdravim,
přispěji také mými zkušenostmi jezdím denně 700km (500km dálnice a zbytek okrsky. Jezdil jsem s těmito auty.
.
Renault Master - 130km/hod spotřeba 10l. Auto bezproblémové a pěkně svezení.
.
Ducato - 110km/hod spotřeba 9l.
Auto šílené, žádný tah a věčně v servisu.
.
VW LT - 130km/hod spotřeba 10l.
Auto jede krásně, táhne do kopců bez problémů, s pravidelným servisem takřka bez investic - doporučuji.
.
Ještě doplním že vždy zatížené cca 1200kg a měsíčně auta najezdí 30.000km. Do vaší ceny se dá sehnat jak Master tak VW.
.
Hezký den NutT

Co v tom ducatu bylo za motor?

Jezdím teď Boxerem L3H2 (2003) s motorem 2,8l tdi a nemůžu na něj říct křivé slovo. Rozdíl mezi plně naloženým a prázdným autem skoro není poznat. Dálnice bezproblémů drží 130 a spotřeba nejde přes 10l

ondrassek
hodnocení

no teď jsem našel toto auto.bazos.cz/...

Renault Master 2.8dti 84kw , r.v.2000 ,el okna ,servo, airbag, zimní pneu, druhý majitel , najeto 235000

jen ta cena je nějaká podezřelá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]