Nejste přihlášen/a.
Potřebuji poradit mam starou škodu 1996 z roku 1996 a z ničehonic mi vypověděla dneska službu všechno je o.k. pravidelnej servis auta jsem automechanik ale nevim si rady .. je tu nějakej automechanik , kterej by mi opravdu poradil?
doplněno 13.03.09 19:15:je to felicie z roku 96
Myslím, že by jsi měl lépe popsat auto a závadu. Felicie je 1.3, 1.6 nebo 1.9? Má immobilizér? Startér točí a motor nechytne nebo se vůbec nic neděje?
A co zkusit napichnout diagnostiku-sice nejsem mechanik,ale ridici jednotku to ma,ne?!mel jsem doma citroena zx a mel jsem podobny problem-dostala se voda do rozdelovace..ale Ty jsi psal ze to dava jiskru,ze?tak v tom pripade bych typoval nejaky snimac,zrejme tech otacek a taky nejakej krokovej motorek(mozna je to prave ten snimac volnobeznych otacek?!)ale jak rikam-jsem laik...
doplněno 15.03.09 21:14:ted jsem si to lip precetl-co takhle uhlik ve hlave rozdelovace-ten jsem jiste menil a bylo to ok,ale ten citroen mel vic problemu a uz se mi to trochu vsechno smotalo dohromady...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.