Nejste přihlášen/a.
Dobry den.Mam auto,ktere ma znacky v depozitu.Jelikoz na me neni psane a eko uz se mi platit nechce,tak by me zajimalo jestli lze automobil vyradit z registru vozidel aniz bych musel auto dat na ekolikvidaci.Je to skoda,vyuziji ho na ND.A v depozitu to nemuze byt vecne.Dekuji predem za rady.
Ano, lze. Postup je takový, že nebudete dělat nic a vozidlo bude vyřazeno "z moci úřední" po šesti měsících od platnosti novely zákona 56/2001 Sb.
Dekuji za odpoved.Neco takoveho uz jsem zaslechl,ale nebyl jsem si jist,jestli to plati,takze nez delat mrtveho brouka bude lepsi tento postup.Jeste je dnou dekuji.
dodáš na úřad prohlášení které musí obsahovat kouzelnou formulku - zanikl původní účel využití vozidla
Takhle to nefunguje.
Dekuji za reakci.Vozidlo bude vyrazeno a nic po me nebudou chtit?Potrebuji ale neco o tom ze je vyrazene,nejake razitko do velkeho TP ne?
píšete hlouposti, od 1.10.2013 byl zákon novelizován a zánik účelu využití zákonodárce ZRUŠIL
paní na úřadu by si měla ten zákon přečíst měséců budou mít přesně rok na to aby se na úřadu ozvali
o půlnoci ze silvestra 2015 na 1.1.2016 zaniknou auta klterá jsou k datu 1.1.2015 dočasně vyřazena déle jak 18 měsíců, pokud se jejic h majitelé neozvou úřadům a nedoloží kde auto je a jako co je využíváno...lhůta je tedy 12 měsíční, 6 měsíců je na doregistraci aut v polopřevodu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.