Nejste přihlášen/a.
Nejvíc mi pomohla tato odpvěd,ale u ní nemám možnost ji ohodnotit.nechápu,proč u některých odpovědí to jde a u jiných ne.
Ze zkušenosti bych řekl, že záleží hlavně na tom, o jaké auto se jedná. Pokud je to od pohledu vrak, počítejte s okamžitým odstavením vozidla a tučnou pokutou. Pokud auto vypadá na první pohled bezchybně a udržovaně, dá se z toho většinou vykecat - zhruba ve stylu: auto dlouho stálo v garáži, neuvědomil jsem si, že STK už propadla, atd. Záleží taky hodně na tom, na koho se natrefí.
Multikára, půl roku po TK, nesvítící zadní konové světlo, téměř v centru Prahy. Za 1000,- bez bodů, byli velmi tolerantní, až hodní...
Na podobný přístup policajtů bych určitě nespoléhal, o propadlé technické jsem nevěděl, pokutu mi proplatil šéf...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.