Nejste přihlášen/a.
Dobrý den dnes jsem dostal autorádio LG LAC2900RN.Nemá výstup na flash disky pouze AUX prodává se redukce z AUX na flash? Pokud ne dá se připojit AUX kabel k MP3 kterou bych mohl vyuzivat jako flashku.Půjde to? A poslední na internetu píšuou že má libovolné podsvícení tlačítek dá se to změnit? v návodu jsem to nenašel pokud někdo víte jak budu rád za odpovědi a rady.
Nastavení tlač. nejspíš nemá. Viz zde
nebo zde ⇒ Brožek Jan Hodnocení: 4,0
01.07.2010 _ 11:07
Dobré rádio za dobré peníze. Barva podsvícení se nastavit nedá, to je chyba v popisu, ...
Jednoduchá reduce (kabel) není, AUX je analog a USB digital. Jedině přes D/A převodník a ten by nejspíš stál víc než celé autorádio. Případně kdyby jste byl elektrotechnicky zručný můžete si ho vyrobit sám. Návod zde.
Elegantněji to jde vyřešit FM transmiterem s/.... Zapojíte ho do autozapalovače do něj flashku a jelikož tento vysílá na FM vlnách (převádí digitál z fleshky na analog) naladíte jeho vysílání na autorádiu.
doplněno 17.11.12 14:19: Do pr... proč se mi ztratilo formátování! Tak jsem to měl pěkně přehledné.
Oprava např.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.