Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pískáni motoru

Od: brumovjan* odpovědí: 1 změna:

Ahoj,tak jsem byl stím pískáním nebo vrčením v servisu a řemeny jsou ok...takže nic divného nezjistil,ale jsem přemýšlel,že jestli by to nemohlo být něco a elektronikou?protože když ráno dám klíč do zapalování a otočím do polohy,že se zpustí radio,atd,tak to docela hodně vrčí...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

2x

pokud něco vrčí při běhu motoru,tak by to mohl být alternátor.Jeho provoz je běžně slyšet ,u každé různou intenzitou a může se to blížit pískání.A pokud se zatíží více,tedy zapne se více spotřebičů,začne být hlasitější, Zkusil bych dobít baterku,pak se mu uleví a pokud ano,tak si bude říkat o brzkou opravu. Druhou možností je vodní pumpa,ale to asi v servisu vyloučili.Tolik můj názor na dálku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]