Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Mám fabii I s klimou. Když teď chci aby se klima spustila, musím dát ovladač teploty úplně na nejnižší úroveň (18°C), jinak se nezapne. Pak jí zvýším třeba na 22 a najednou začne foukat teplý vzduch. Tlačítko klimy ale dál svítí. To samý topení, studený vzduch fouká jenom pokud je ovladač na nejnižší úrovni teploty. Po otočení, byť jenom o kousíček hned topí. Vag chybu nehází, základní nastavení provedeno. Čím by to mohlo být? Díky
S největší pravděpodobností jde o servomotorek klimatizace, více je popsáno tady: forum.skodahome.cz/...
Mám to vykoušený letos v létě a zatím to funguje, ale je to drbárna. Ruce 5x zalomené, otlačená kolena, bolavá záda, ale výsledek potěšil.
Tak jsem si pročetl nějaký info o tom motorku, zkusím ho kdyžtak vymontovat a pročistit, když to nepomůže tak mě asi čeká výměna.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.