Nejste přihlášen/a.
To jestli s tím budou problémy Vám nikdo neřekne. Můžete je ovšem očekávat. Prostě na motorce nebude mít homologované blinkry, tudíž porušujete vyhlášku. Ale z praktického hlediska: nikoho neohrožujete a pochybuju o tom, že si toho někdo všimne a když i tak jo, tak to stejně řešit nebude. Ale jak říkám, problémy mít můžete. Ale neřešte to, jeďte normálně na technickou s těmi origo blinkry v kapse a kdyby remcali, tak je tam před nima nandáte nebo ještě lepší, na technickou ty nehomologáče sundejte, dejte tam origo a potom je tam zase vraťte a jste v pohodě...
proč si nekoupíš s homologací...pěkné chromované s dlouhou gumovou stopkou, já je kdysi koupl celkem 4 ks na jawu 350/634, za tisícovku, jawa byla černá a ty směrovkly vypadaly super, navíc ohebné , a to je výhoda že je neurazíš
Osobně se domnívám že technik je nebude zkoumat, půjde po hlavních světlometech, identifikátorech, brzdách a u směrovek maximálně vyzkouší funčnost
Na blinkry mi nikdy nekoukali, ale na brzdovku jo, protože byla jiná. Vyčítal mi, že není homologovaná, ale že to přehlídne. Až doma jsem zjistil, že tam tu homologaci má. Takže záleží na koho narazíš. Já narazil dvakrát za sebou na technika, co taky jezdí na motce, takže u dost věcí přivře oči. Když chytneš vola, bude tě dusit, ať už tam dáš cokoli. Je to jen o lidech. Tady ti můžou vysvětlit, co je a není dle vyhlášek, ale jak na to bude koukat technik ti nikdo neřekne. Prostě bych to risknul a v nejhorším je budeš muset sundat a jet tam znova. No a pak je zas na dva roky nasadíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.