Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Peugeot 207. Mohu použít šrouby z Al disků na plech. disky. Díky
doplněno 16.10.13 18:43:Díky, hledal jsem na netu, zatím nic. Jsem líný podívat se na jeden šroub, ale budu to muse udělat.
doplněno 16.10.13 18:48:S Peugeotem (šrouby) nemám zkušenosti, já mám kola na matky (šrouby v bubnu). To je pro známého.
Jak pise qqq, v nejbezneji se vyskytujici moznosti ale ne.
Plechace mivaji zpravidla kulovou dosedaci plochu, zatimco lite kola kuzelovou.
Ovsem zalezi to na Vasich konkretnich.
Záleží na dosedací ploše disku!Napře na seautu ibiza standartní plecháče standart-kuželová plocha,ale lité borbety na totéž auto-kulová dosedací plocha!Citroen Xantia-origo plechy-kuželová plocha,a litá kola,také sice origo citroen,ale na BX /typ SWIFT/ a také kuželová plocha tudíž sada šroubů jak na plechové tak na lité!Ještě pozn,jeden šroub (za ztracený)používám ze staršího auta-z Fiatu 125P-stejná délka,stejná plocha,stejný závit i stoupání!
doplněno 16.10.13 18:02:Axus-já se zatím setkal s opakem-kuželová-plecháče a kulová - litá kola !
jé,tak já nyní řešim stejný problém,ford,původně plecháče a nyní přemýšlím o alu,a také jestli budou šrouby dost dlouhé,a také,prý alu kola na poloose na náboj jdou hodně na fest,nasunout?Na náboj,na prostředek,či jak to napsat,a nebo jdou volně?Tak šrouby zkusit,a nebo se zeptat v prodejně,a s tim středem si nejsem jist,díky za jaký koli komentář
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.