Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vypnout zadní stěrač

Od: mercedesa170 odpovědí: 3 změna:

Potřebovala bych poradit jak vypnout zadní stěrač u auta, zapla jsem ho a už nejde vypnout. Vypne se jen když zastavim a vypnu auto. JInak pořád stírá. Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Těžko radit, když nevíme o jaké auto se jedná...

Nicméně obecně - vypnete ho opačným postupem, než jste jej zapnula. Takže pokud jste dala páčku dolů, dejte ji nahoru. Pokud jste otočila prstencem nahoru, otočte jím dolů, apod.

mercedesa170
hodnocení

Je to Mercedes a 170. Zkoušela jsem ho vypnout opačným postupem ale nic :)

nu*
hodnocení

0x

no pokud máte k ovládání to jedno "tykadlo" kterým se ovládají současně světla i stěrače, budete si msuet nastudovat manuál, A170 jsem nikdy neměl ale slyšel jsem o tom od majitele, myslím o tom nestandardním ovládání na které si musí každý zvyknout

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]