Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení auta z 1 majitele na mě 3 majitele

Od: radecekbednar odpovědí: 3 změna:
Dobrý den mám takový dotaz, potřeboval bych vědět, jestli je možné přepsat auto na mě od prvního majitelé což je paní H. Auto jsem koupil od pana K. Který měl auto jen měsíc, tak jej nepřepisoval, takže mužů já ho na sebe přepsat?.
Mužů mít plnou moc od paní H. Na pána K.
A poté mít od pana K na mě.
Dá se to nějak vyřešit že bych to přepsal rovnou na sebe? Děkuji bednář

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nelze přenášet plná moc na třetí osobu.

Musíte mít nabývací dokument od osoby, která je zapsaná na posledním místě v techničáku. Žádný předpis to takto nestanoví, ale úředníci mají svůj postup.

Takže proč prolamovat otevřené dveře.. jdu cestou nejmenšího odporu..

nu*
hodnocení

0x

řeší to zákon 56/2201 Sb. paragraf 6, a pokud předložíte vše co zákon ukládá postup úřadu bude podle paragrafu 7

jakýkoliv jiný posotup je lidovou tvořivostí vás nebo úřadu a JE NEZÁKONNÝ

layborr*

Pokud jste si vybral takový vůz , (pán asi moc dobře ví proč ho prodává nedohlášený - bude to asi pěkná pohádka )

Napíšete si kupní smlouvu i plnou moc - (nikde se neověřuje )od posledního člověka uvedeného ve velkém techničáku - pán v registru nefiguruje ani nebude .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]