Nejste přihlášen/a.
Zdravím na autě mám žárovky H1 55w halogen ,ale rád bych je vyměnil jelikož v noci vůbec nic nevidím což je docela na nic jaké by jste mě doporučily nebo jaké máte zkušenosti popřípadě odkaz.Všem děkujji za odpověď
1x
doplněno 15.10.13 18:19: Zkuste Philips night break, jsou vcelku oblíbené. Taky jsem je mel. Rozdíl byl vidět, ale přesto jsem čekal větší spásu... bohužel přes poskrabane reflektory se zázrak nekonal, po jejich výměně to už bylo super.
0x
sice koupis zarovky o dost drazsi co maji xy % vetsi svitivost , trosicku to poznas , ale je to na ukor zivostnosti a stejne se casem vysviti a sviti jak ty obyc
sam uvidis , ted mam zarovku za pade ve fabce i golfovi a krasne to sviti a vidim vse. Pokud chce videt luxusne tak jedine origo xenony
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.