Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Octavia 2 Senzory - 2 otázky

Od: rapid® odpovědí: 2 změna:

Zdravim lidi mam problem dneska u Tesca na parkovišti nějaký potomek nepřizpusobivých občanů mi zamačkl jeden ze senzoru do nárazníku, chtěl bych se zeptat jak to spravit bo kolik to stoji v servise?. Druhá otázka zní budu montovat tažné zařízení , nebude to tažné pří couvání pořád jako překážka signalizovat? nejedná se mi o přívěs až potahnu ale o samotné tažne bez přívěsu protože budu dělat pevné z meho hlediska lepší, a sice mi firma nabizí dát rozšířenou jednotku s CAN BUSEM + odpojovaní senzoru, ale je to o 1450 kč více což se mi zdá skoro zbytečné.. kamarád práve má na peugeotu 406 combi tažné a při couvání i když netáhne příves senzory řvou že ma řekážku tak nechci abych to mel taky protože při couvaní z přívesem se to vždy překousne ale při každém pak couvání bez přívesu?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

2x

rapid psal jsi že ti to pédéčko nejede a najednou chceš táhnout vlek, s epochlub co tomu bylo a kolik stála oprava

hodnocení

tvoje odpoved nemá vubec žádnou souvislost s otázkou...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]