Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bouchani predni napravy

Od: jdodo odpovědí: 5 změna:

chci menit cepy ale nevim jaky bud rizeni nebo na ramene problem je ten ze pri jizde je sliset neco spod napravy bouchani neceho do volantu se to neprenasi neim muzete mi v tom poradit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gumidek*
hodnocení

0x

Těžko pokud neznáme auto.

Jinak si vyheveruj jednu stranu auta, jako kdyby jsi měnil kolo a kolo chytni na vodorovno oběma rukama a viklej. Pak na svislo a viklej. Měla by se ta vůle projevit.

jdodo
hodnocení

jaka vule je pro urcity cep diky

pfpetr*
vodorovne - rizeni poznas to i skubanim volantu , svisle - svislak . Muze to byt i stabilizacka ,kosti nebo jak se tomu rika a taky silentbloky . Chce to zvednout vzit paku a zkontrolovat vse na podvozku nekdy boucha i to co je opticky v poradku

jmhad*
hodnocení

0x

Nejrozumnější je zajet si na STKáčko a na jejich zařízení si nechat zjistit,kde "zaryta sabaka". U nás to stojí asi 300 a NENÍ TO TECHNICKÁ! Je to jejich výdělačná činnost mimo technickou kontrolu.

olaf71*
hodnocení

0x

také mi něco bouchalo na předku. vyměnil jsem všechno ( tlumiče,uložení tlumičů, čepy, kosti, silentbloky ramen) jen silentbloky uložení stabilizační tyče jsem nedělal, i když jsem je koupil,ale byl by to neskutečnej záděr. nic z toho se dříve neměnilo. no a je po bouchání za 5 a půl tácu. použité díly Meyle,Febi Bilstein,Kayaba,Ford

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]