Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatéká do Formana

Od: lantros7® odpovědí: 7 změna:

Objevuje se mi voda,ale v zavazadlovém prostoru,kde stéká po sloupku.
Když sem to kontroloval,nevím čemu to přičíst.
Voda se nahoře držela v podobě kapek a vypadala jako vysrážená,ovšem na druhou stranu musím vzít v potaz,že se v blízkosti toho místa nalézá přichycení hagusu na střeše.
Máte někdo zkušenosti?
Díky.

Zatéká do Formana

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinhajek*
hodnocení

0x
U těchto vozů je často k vidění zpocený kufr v prostoru rezervy. Sice je možné, že vlhkost pronikla z kufru sloupkem a při ochlazení zkondenzovala pod obložením, ale sám jsem to nikdy neviděl. Podle mne to tam odněkud přiteklo.

gumidek*
hodnocení

0x

Není náhodou prasklá průchodka elektroinstalace v levém horním rohu kufru?

doplněno 13.10.13 15:06:

Také může zatékat tím bočním okýnkem

hodnocení

Máš ostříží oko.

Ano,průchodka je na dva kusy.

Nějak mě ale nejde do hlavy,co s tím má společného,když se voda sráží na opačné straně než je průchodka.

Jestli si myslíš že tam tudy zateče,a přebrndá se to na druhou stranu,tak se mýlíš.

Ihned po dešti sem vše sundával,a u průchodky a mezi pravou stranou sucho.

doplněno 13.10.13 19:21:

Jo,a co se týká hagusu,tak tama neteče.

Voda se sráží tam, kde je zima.

hodnocení

Prostě když sem sundal tapec,tak byl pod ním plech orosený.

Zatéká do Formana #2

Voda se sráží tam, kde teplota klesne pod rosný bod. S tím, kudy zatéká to nijak nesouvisí.

Mimochodem, kdysi jsem řešil masivní zatékání u Felicie a teklo kolem zadních skupinových svítilen.

hodnocení

Jenže jak již sem popsal,viděl sem jasnou stopu toku vody,tak sem ji vysledoval až na to místo pod střechu.

Nikde jinde ve voze se ta voda neobjevila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]