Nejste přihlášen/a.
Ahoj pred dvema dny jsem si koupila skodu octavii II .mela jsem ji uz pred tim a mam stejny problem.kdyz auto stoji den netknute vybije se baterka,jak je to mozne?ze by to byla tak velka nahoda ,ze maji obe spatne baterky?mate nekdo stejny problem,dekuji
Buďto je někde něco špatné,zkrat ...změřit klidový odběr,protože toto není normální,i když by altik nefungoval dobře tak by to muselo vydržet déle (na ibize se špatným dobíjením cca týden provozu než se vybila!)
tak to je ku*evsky hodně. V klidu by mělo být tak do 30 mA (0,03 A).
Měřit a odpojovat pojistky, až klesne proud, tak zjistit co je tou pojistkou napájeno a tam problém vyřešit. Jako první bych odpojil autorádio
může to být jen nějaká kravina. Jak říkám, začal bych odpojením rádia. Potom bych šel přes alarm/centrál
mam z toho pekny nervy.ve ctvrtek jsem auto koupila...
doplněno 13.10.13 19:39:jo jo ,pritelovo bracha je automechanik ,tak to nak posteluje.ozvu se ,zatim diky
takze .autoelektrikar mi rekl,ze je to radiem s navigaci,radio tedy odpijil a vyndal. v klidovem rezimu ma ted auto 0,07mA.parada.a ted co s radiem.ve skodovce to same s navi co mam stoji 52 000,-,blbost.obyc skodovacky stoji 12,200,- ,taky blbost.kdyz jsem jim rekla,ze si sezenu radio z netu za 2000,- rekli,at hlavne neni kradene,ze by se mi mohlo bloknout cele auto.kazdopadne by mi jine radio sparovali s autem ,aby fungoval multi. volant a parkovaci senzory ,za 500,- - 600,- ,coz je fajn,ale to je takovy to posledni reseni.vzala jsem radio a odvezla jsem ho opravari,ten se na to podiva a do tydne da vedet co s nim a jestli ma cenu ho opravit.ted tedy doufam,ze se radio opravi ,nebude mi zrat proud a ja usetrim za nove radio a za sparovani radia s autem.drzte mi palce,at to dobre dopadne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.