Nedavno sem menil v servisu loziska zadnich kol,ted sem si vsiml ze se zase povolila kontramatka,dotahnout to nema cenu,co s tim mam udelat aby se dale nepovolovala?
Zdravím, co je to za vozidlo? Pak můžeme poradit. Obecně tam je zalisovaný samojistící kroužek v matici, nebo je matice zaklepnuta do drážky v náboji a nebo je tam závlačka.
cyril*
Asi "ROBUR", ale třeba podle názvu autora i VW Polo.
Tak pokud tam má kontramatku, tak není potřeba vědět, co je to za auto:
Dotáhnout ji musíš tak jako tak. Pro lepší jištění můžeš použít lepidlo na závity (Loctite 243, Permabond A113 nebo HM135), nebo po utažení pojistit důlčikem.
Jedná se sice o něco trošku jiného ale já u motorky měl problém že se mi povolovala matka u kyvné vidlice a kamarád se mě pta zda to chci povolovat často nebo ne řekl jsem že max 1 do roka v zimě tak mi řekl at tam dám lepidlo Siseal odmastil sem dal lepidlo a už nemám žádný problém jen s povolením si pak docela dáš fušku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.