Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povolena kontramatka

Od: vwpolo odpovědí: 5 změna:
Nedavno sem menil v servisu loziska zadnich kol,ted sem si vsiml ze se zase povolila kontramatka,dotahnout to nema cenu,co s tim mam udelat aby se dale nepovolovala?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tr
hodnocení

0x

Zdravím, co je to za vozidlo? Pak můžeme poradit. Obecně tam je zalisovaný samojistící kroužek v matici, nebo je matice zaklepnuta do drážky v náboji a nebo je tam závlačka.

cyril*

Asi "ROBUR", ale třeba podle názvu autora i VW Polo.

radil*
hodnocení

0x

Tak pokud tam má kontramatku, tak není potřeba vědět, co je to za auto:

Dotáhnout ji musíš tak jako tak. Pro lepší jištění můžeš použít lepidlo na závity (Loctite 243, Permabond A113 nebo HM135), nebo po utažení pojistit důlčikem.

hodnocení

0x

Na Polu bývá závlačka.

jyri*
hodnocení

0x

Jedná se sice o něco trošku jiného ale já u motorky měl problém že se mi povolovala matka u kyvné vidlice a kamarád se mě pta zda to chci povolovat často nebo ne řekl jsem že max 1 do roka v zimě tak mi řekl at tam dám lepidlo Siseal odmastil sem dal lepidlo a už nemám žádný problém jen s povolením si pak docela dáš fušku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]