Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Desatero co neudělat s autem

Od: vlk95® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, mám takový pro vás podivný dotaz. Potřebuju vymyslet desatero pro majitele auta. Něco jako je v náboženství.

Napadá mě:

nepoškrábeš

nenabouráš

neprodáš

nepůjčíš

Pomozte mi vymyslet co nejlepší body desatera. Snažím se jich vymyslet co nejvíce, a pak vyberu ty nej.

Díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

nechlastat za volantem *cert*

erikch*
hodnocení

0x

např...nepřehlídneš...,nezaprasíš...,nepodjedeš...,atd.

No hlavně bych tam dal něco jako> nepojedeš_v_levým_mimo_obec_pomalu_jako_idiot_abych_tě_nemusel_podjíždět

jinx*
hodnocení

0x

nezabudnes skontrolovat olej,vodu,brzd.kvapalinu.

nebudes podtacat motor

nebudes tomu nakladat kym sa nezohreje motor,

nebudes pustat stierace na zamrznutom okne (za chvilu aktual..)

nebudes parkovat pod stromom (vieme preco)

Muhe, loni v zimě jsem viděl borce, jak chtěl stěračema sundat sníh a z jednoho strhnul gumovou lištu. To bylo myslím ještě dobré...

kratast*

to mel stesti taky to mohl protocit na tom tisícihranu :)

trtr

Auto nesmí stát, jako stroje nesmí stát, pak rychle stárne.

narf

-Když stojíš, tak s plnou nádrží - při mobilizaci zastav - nejezdi se zataženou ruční brzdou -

hodnocení

Pro majitele hyundaie: facebook.com/...

claire*
hodnocení

0x

Trochu z jiného soudku, co třeba parafrázovat Asimovovy zákony robotiky? ;)

1) Auto nesmí ublížit člověku nebo svou (ne)činností dopustit, aby bylo člověku ublíženo.

2) Auto musí poslechnout člověka, kromě případů, kdy je to v rozporu s prvním zákonem.

3) Auto se musí chránit před poškozením, kromě případů, kdy je to v rozporu s prvním nebo druhým zákonem.

Skoro si říkám, že by to měli zmínit v každé autoškole :D

kratast*

a co nepůjčíš ženské ... neříkám, že všem třeba ta moje i zaparkuje na zpatečku do řady to da maloktera :) ale obcas je to zajimavy letos v lete kolegyně povida jdu si pustit klimatizaci kdyz se vratila tak rikame a co to zkusit nastartovat mozna to pujde lip? ona proč vždyt to svetylko sviti a fouká to:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]