Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chystám se koupit zimáky z bazaru a dostal jsem nabídku na Winterstar, vzorek 2x5,5 a 2x4,5mm, rovnoměrně sjeté.
rozměr 175/70/13 82T tady jsou fotky
2x5,5mm oi39.tinypic.com/...
2x 4,5mm oi43.tinypic.com/...
za cenu 1600kč tak co mám do toho jít nebo radši koupit za 4000kč Barum?
Předem díky za rady
Záleží kolik a kde najezdíte Právě jsem koupil nové zimáky a te rozdíl v tuhosti gumy nových a několi let starých je na omak je propastný. Tu staré jsou už jsou jak z tvrdého plastu a ne z gumy. Nešel bych do toho, jedině třeba na poslední rok doježdění auta. Ale stejně bych si na ně předtím chtěl šáhnout (nebo nechat opsat DOT - jak jsou staré).
Kupovat pneumatiky s tak malým vzorkem je asi nevhodné, i když možné. To záleží jak hodně jezdíte, a tyky kde..
Přeji hezký víkend.
doplněno 11.10.13 13:18:Přezouvám pneumatiky pro známé za 50Kč kus, včetně vyvážení + závaží..
Jinde je to prý 500-800Kč za auto..
vyplatí se Vám to?
Proč hned Barum?
Platit 400 Kč za nepoužitelnou pneu je nesmysl, 0.6 milimetru sjedete klidně za měsíc a pak už nemáte zimní výbavu podle zákona...
protože Barum je známá a je na ní hodně referencí,jaké by jste jinak dtedy doporučily? pneumatiky.heureka.cz/...
klidně bych vzal tyto za 400kč pneumatiky.heureka.cz/... ale jak jsem psal,nejsou reference,tudíž je nikdo nekupuje
Zimní guma se 4,5 mm .. požitelných tedy 0,5 mm je defakto na vyhazov to se ani neoplatí nazovat na disk i kdyby byla zadarmo. Doporučiju koupit nové.
Barumky hmmm... měl jsem je a nemužu chvalít napíši jednu zkušenost "minulou zimu jsme jeli na slovenskodo hor s přeteli (2-mi obdobnými auty) já Barum polaris staří 2,5 roku vzorek 5-6 mm kolega gumy 3-4 mm minimálně 8 let staré značku už nevím. jak to dopadlo? já nevyjel on ano ! zkoušeli jsme se i prohodit takže v řidiči problém nebyl, Za mě Barumky NE!
pak jsem koupil nové pneu Vranik vzorek 10mm byl jsem velmi spokojen.
Tohle je tak na dojetí v létě..
Barum nebrat, hlavně za mokra to je děs.
Nížiny = občas námraza, poprašek sněhu, třikrát za rok "kalamita" kdy je sněhu víc, většinou jen mokro nebo sucho. Podle toho vybírejte. Než Barum za 4000,-, tak se vyplatí tisícovku přidat a mít o řád lepší gumy...
všude v marketech za pár korun, já koupil za 600kč kus a ted je budu mít druhou zimu a v pohodě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.