Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
co když nezaplatím povinné ručení? Jde mi o to, že potřebuji zrušit smlouvu a to se musí prý měsíc před zaplacením než příde složenka. Tak nevím jestli to ted půjde když zajdu na pobočku. Jednou jsem to už řešil přímo na pobočce u jiné pojištovny, paní mi to taky říkala, že to tak má být, ale bez problému mi ukončila smlouvu.
Děkuji za případné odpovědi.
Můžete vypovědět smlouvu ale minimálně 6 týdnů před výročím.
Pak se můžete dohodnout s pojištovnou a vypovědět dohodou, což asi pojištovna nebude chtít.
Pak můžete legálně dát značky na několik hodin do depozitu a tím opět máte zákonný důvod k výpovědi smlouvy.
Další možnost předložit kupní smlouvu o prodeji. V tomto případě někdy protizákoně chtějí zápis v techničáku, ale to není potřeba. Budete se muset v pojištovně hádat,
vyberte si, co se Vám hodí...
Přeji hezký víkend
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.