Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupila jsem výhodně auto, ale není od něj malý techničák. Potřebuji udělat evidenční kontrolu, je malý techničák nutný? Posledního majitele nejsem schopná najít, na adrese v kupní smlouvě už nebydlí a osoba, od které jsem auto koupila na sebe auto neměla převedené. Malý techničák také neměla. Poraďte.
Já bych si na STK zavolal, zastavil se tam.
A jak auto zaregistrujete, když nejste v "odhlášce", nemáte KS od toho, kdo je uveden v TP? Také se dá ohláit ztráta, že ano. Je to pak výhodné? A ta osoba má KS? Prostě toho kdo je v TP hledejte.
Už jste snad pochopila, proč to byla okase...? Napište si plnou moc od zaregistrovaného na ztrátu ORV (ale co když úředník zjistí, že už na té adrese nebydlí?). Za blbost se někdy platíí. No a pak jezděte na něj, + pojištění. To zjistíte na intu, zda je. Střelte to dááál!
dobrej potrebuju poradit budu prepisovat auto na sebe ted nevim jestli budou chtit pojistku na me jmeno a nebo jestli to muzu pojistit na starsiho cloveka nebude to problem pri prepisu diky za ODPOVET
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.