Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Evidenční kontrola bez malého TP?

Od: vkp79seznamcz odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, koupila jsem výhodně auto, ale není od něj malý techničák. Potřebuji udělat evidenční kontrolu, je malý techničák nutný? Posledního majitele nejsem schopná najít, na adrese v kupní smlouvě už nebydlí a osoba, od které jsem auto koupila na sebe auto neměla převedené. Malý techničák také neměla. Poraďte.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Ano, na evidenční kontrole ho po mě chtěli.

buss
hodnocení

0x

Já bych si na STK zavolal, zastavil se tam.
A jak auto zaregistrujete, když nejste v "odhlášce", nemáte KS od toho, kdo je uveden v TP? Také se dá ohláit ztráta, že ano. Je to pak výhodné? A ta osoba má KS? Prostě toho kdo je v TP hledejte.

doplněno 10.10.13 20:54:

Už jste snad pochopila, proč to byla okase...? Napište si plnou moc od zaregistrovaného na ztrátu ORV (ale co když úředník zjistí, že už na té adrese nebydlí?). Za blbost se někdy platíí. No a pak jezděte na něj, + pojištění. To zjistíte na intu, zda je. Střelte to dááál!

nu*
hodnocení

0x

samozřejmě legislativa to vyžaduje, a otázkou je takoé na koho je auto odhlášené, a zda je vůbec odhlášené

hodnocení

0x
"koupila jsem výhodně auto.." Doufám že si za tímto svým tvrzením budete stát i za několik dní. :/ Podobných dotazů na nepřepsatelná auta je to poslední dobou nějak hodně.
erikch*
Jako skoro vše i tato situace ma řešení...musíte začít na úřadě kde je trv.pobyt posledního clovicka v TP tak prifrcite s kupní smlouvou a plnou moci k provedení odhlasky na vas- nemusí byt úředně ani jinak ověřeno( takžeje jjasné jak k.s. " vznikne") pro moralisty.jinak se z toho paní. nedostane no a po provedení odhlasky( vystaví vám i duplikát malého technicaku ORV za pádě a ten pak rovnou znehodnotí) pak už na vašem úřadě dohlasite na sebe...jiná cesta není...počítat ze vám bude prodejce na pomocný apod.je utopie...

radekkk*
hodnocení

0x

dobrej potrebuju poradit budu prepisovat auto na sebe ted nevim jestli budou chtit pojistku na me jmeno a nebo jestli to muzu pojistit na starsiho cloveka nebude to problem pri prepisu diky za ODPOVET

nu*

budou chtít platnou zelenou kartu

Jak píše Nu.Budou chtít předložeit platnou zelenou kartu a je šumák zda na Vás či na Lojzu z Horní Dolní

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma evidenční kontrola

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]