Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil jse si dovezený skútr z itálie na italských papírech. Na STK zjistili, že papíry nejsou kompletní a že dekra je nemůže vyhledat. Chybí max. rychlost, zatížení náprav a provozní hmotnost. Autorizovaný prodejce mi tyto informace nemůže poskytnout, že prý nemá VIN v evidenci. Dovozovou technickou mám hotovou, ale chtěl bych vedět jestli jde přihlásit i bez těchto údajů.
já vám také napíšu nějaké údaje, mám také skůtra
doplněno 16.10.13 19:02:nejde o ironii, uvědomte si že technický průkaz je veřejnou listinou, kterou se osvědčují nějaká údaje...
já se ale tady ptám jaké mám ted možnosti...koupil jsem si skůtra o kterém mi stk řekla že se dá přihlásit...přijedu tam a řeknou mi že nejde přihlásit a at se obrátim na dovozce...dovozce mi řekl, že o tomto skůtru neví vůbec nic a že mám napsat do itálie...potřebuju vědět co ted můžu dělat...italsky vážně neumim a zajímá mě každá možnost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.